• BIST 8718.11
  • Altın 2246.931
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1867
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 10 °C
  • Muğla 6 °C
  • Çanakkale 5 °C

Kaptan Mustafa Can, Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı oldu

Kaptan Mustafa Can, Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı oldu
Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Mustafa Can, partinin yeni İstanbul il başkanı oldu.

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanlığı olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi.

Tek aday ve listeyle girilen genel kurul sonucu, partinin Türk dünyası ve denizcilik politikalarından sorumlu genel başkan yardımcısı Kapt. Mustafa Can, yeni İstanbul il başkanı oldu.

Genel kurulda Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ da hazır bulundu.

İSTANBULSUZ BİR ZAFER, ALEVSİZ MEŞALEDİR

Zafer Partisi’nde Türk dünyası ve denizcilik politikalarından sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yaparken genel başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın işaretiyle adaylığını açıkladığını belirten Kapt. Mustafa Can, “Sığınmacılardan Kanal İstanbul’a kadar ülkemizin geleceğini karartmayı amaçlayan projelerin tamamının İstanbul merkezli olması, tehlikenin büyüklüğünün yanı sıra esas cephenin kurulması gereken kadim şehri de bizlere gösteriyor. İstanbul’u alamazsak Anadolu’yu da veririz” dedi. 

TEMBELLİK BİZİ ÖLDÜRÜR

“İstanbul’u istila eden sığınmacı ve kaçakların sayısı 1.5 milyonu aşmışken, deprem tehlikesi kapıda iken, hiçbirimizin şehit olacağını bile bile Ağustos sıcağı altında kilometrelerce yürüyen atalarımızı mahcup etmeye hakkı yok. Seçim yolumuzun kısa, işimizin zor olduğunu bilmekle beraber ‘görev adamı’ değil ‘görev insanı’ olarak daha çok çalışmak bizim için eziyet değil, ödüldür. Tembellik bizi öldürür.”dedi.

 DÜNYANIN ZEKÂ MERKEZİ İSTANBUL

“Partimizin ve genel başkanımızın “4 Deniz 4 Bölge” projesi kapsamında önemli şehrimiz İstanbul’u, Berlin ve Tokyo arasında bir ileri teknoloji üssü haline getireceğiz. İstanbul’a yığılmış olan ağır ve orta ölçekli sanayi merkezlerini Anadolu’ya taşıyacağız. Böylece İstanbul’u dünyanın akıl, zekâ ve duygu merkezi olarak konumlandıracağız ”dedi.

DENİZCİ OLMANIN AVANTAJLARI

“Bir bilişim kenti olarak kurguladığımız İstanbul’da buna gönül vermiş yazılımcılardan ara yüz tasarımcılarına; girişimcilerden melek yatırımcılara kadar herkesi bu amacımıza ortak yapacağız. Aynı zamanda bir denizci olmamın da avantajıyla Kanal İstanbul ihanetinin gerçek yüzünü göstereceğiz ve ne yazık ki “tahıl koridoru” adı altında ilk delik açılan “Türk Boğazları Sözleşmesini” ölümüne savunacağız ”diye konuştu.

İSTANBUL’UN TÜRK TARİHİ

“Her ilçemizde sığınmacılar ve kaçaklardan tutun da partimizin bilinirliğine kadar çeşitli konularda araştırmalar yapıp düzenli olarak takip edeceğiz. İstanbul Beşiktaş’ta metro inşaatı sırasında bulunan Türk ve Altay kültürüne ait 3500 yıllık kurgan tipi mezar örneğinde de olduğu gibi, bu büyülü şehrimizin Türk kimliğini net olarak ortaya koyacağız” dedi.

haberici20.jpghaberici1.jpghaberici30.jpgson40.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim