• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 10 °C
  • Çanakkale 11 °C

Recep Canpolat kötü insandır!

JURNAL

Son bir haftadır, denizcilik sektöründe yoğun bir haber bombardımanı yapılıyor. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nde çalışan VTS operatörleri ve Genel Müdür Yardımcısı’nın oğlunun da içinde bulunduğu bir yapının Türk Boğazları’nda acentelik hizmetleri vermesi ile ilgili şirket kurması sektörün gündemini değiştirdi.

Acar gazeteci kılavuz kaptan Cahit İstikbal, kontrolündeki siteden, bu olayları ortaya çıkaran Recep Canpolat hakkında yorumlar üzerinden vurmaya kalkması, çapsızlığın bu kadarına da pes dedirttirdi.

Diyelim ki sizin yorumlarınıza göre Recep Canpolat kötü bir insan. Cahit İstikbal’in eklemeler yaparak yayınladığı yorumda belirttiği gibi, sektörde destekle ayakta durmuş bir gazeteci… Haber haline getirilen eklemeli yorumun hepsini kabul edelim. Kısacası Recep Canpolat sizin tabirinizle kötü bir gazeteci…

Peki, Cahit İstikbal, Recep Canpolat’ın kötü insan (!) olması, bu olayların üstünü kapatıyor mu? Onu söyle… İnsanların zekâsı ile dalga geçmeyin. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nde kurulan yapılaşmayı, Recep Canpolat’a saldırarak örtemezsiniz.

Sayın İstikbal, aşağıdaki soruları sormaya beni mecbur ettin;

Sayın Cahit İstikbal; Daha düne kadar Salih Orakcı’nın, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nü çiftlik gibi kullandığını yazan sen değil misin?

Sayın Cahit İstikbal; Salih Orakcı’nın görev şehidi olan kılavuz kaptanın cenazesine gelmediğini hatta başsağlığı mesajı bile göndermediğini ifade eden sen değil misin?

Sayın Cahit İstikbal; hafızanı biraz zorlarsan, Salih Orakcı’nın, kurumu kendi şahsi işleri için kullandığını söyleyerek, “Kamuya ait bir makamda bulunmasını ben şahsen yararlı bulmuyorum” diyen sen değil misin?

Yapma Cahit İstikbal, kendini iyiden iyiye yok etme…

Gelelim Recep Canpolat’ın gazeteciliğine;

Recep Canpolat, 18 yaşında Türkiye’nin tüm üniversitelerinde yayınlanan “Altın Nesil” isimli gazeteyi çıkaran adamdır. 20 yaşında Gündüz Gazetesi’nde yüzlerce makalesi yayınlanmıştır.  

25 yaşında “Serdengeçti-Bu Ülkenin Çocukları” isimli dergi çıkarmış, bu derginin Genel Yayın Yönetmenliğini üslenmiştir. STAR Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapmış, NTV ve STAR Televizyonlarında “Seyir Defteri” isimli 39 bölümlük televizyon programının yapımcılığını ve Genel Yayın Yönetmenliğini üslenmiştir. 2004-2011 yılları arasında AKŞAM Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapmış, Türkiye’nin gündemini sarsan haberlere imza atmıştır.

Örnek mi istiyorsun, al sana örnek…

AKŞAM GAZETESİ'NİN MANŞETİ - 11 KASIM 2007

 fatma_kurtulan_1.jpg

AKŞAM GAZETESİ'NİN MANŞETİ - 17 KASIM 2008

aksam_2.jpg

Recep Canpolat, yukardaki ilk manşetteki haberden dolayı, 11 yıldan yargılandı. Terör örgütü PKK tarafından ölümle tehdit edildi. Dönemin Van Miletvekili Fatma Kurtulan bugün KCK ana davasından cezaevinde yatıyor. PKK askeri kanat sorumlusu Salman Kurtulan'ın karısıdır.

Recep Canpolat bunlardan korkmadı ki, sizin tırışkadan "mahkemeye verme" tehditlerinizden mi korkacak... Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Recep Canpolat hakkında 43 tane açılmış halen devam eden dava bulunmaktadır. 10 daha açılır, 53 olur.

Sözün özü;

Recep Canpolat, kötü insan olabilir. Recep Canpolat kötü gazeteci olabilir. Recep Canpolat’ın kötü olması, yapılan çirkinlikleri örtmeyecektir. Aynaya bakarken kendinizden utanmayın...

JURNAL'İN NOTU: Recep Canpolat'ın büyük hissedarı olduğu iki haber ajansı, iki ingilizce yayınlanan 10'u sektörel 17 haber sitesi, biri ingilizce yayın yapan iki gazete (Turkish Maritime ve Ulaştırma) ve bir aylık derginin (Ulaşım Online) sahibi olduğunu da belirtmek istiyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
cemo
09 Aralık 2012 Pazar 16:51
adam
recep canpolatı yıllardır tanırım adam gibi adamdır adamın dibidir dibi.ne dedide yalan çıktı .
88.255.169.118
Ahmet KIRIK
03 Kasım 2012 Cumartesi 14:26
KOÇ GİBİ
Tanıdığım kadarıyle Recep CANBOLAT özü sözü bir, koç gibi bir Anadolu Yiğidi..
176.43.118.201
fahri
31 Ekim 2012 Çarşamba 09:27
recep beye haksızlık yapmayın
recep canpolat deniz sektörü için ter döken bir kardeşimiz, abimiz, büyüğümüz. yalan, iftira haberlerle güvenirliğini sarsamazsınız. sektörde ne zaman birinin ihtiyacı olsa haber desteği verir, daha iyisi için uğraşmaya çalışır. yüreği de iyi mangal gibidir, çamur atmayın.
212.156.128.210
erhan buyurgan
29 Ekim 2012 Pazartesi 15:42
Recep canpolat kimdir...
30 yaş üzerindeki tüm Kırıkkalelilerin ve kırıkkalede görev yapmış devlet memurlarının yakınen tanıdığı onurlu,devletine bağlı dürüst bir arkadaştır kötü insan betimlemesi onun üzerinde eğreti durur,o nedenledirki kırıkkalede hangi kapıyı çalsa sofrada yeri olur.
88.229.215.171
Yazarın Diğer Yazıları
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim