• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 23 °C
  • Muğla 14 °C
  • Çanakkale 16 °C

Kara propaganda!

JURNAL

Av ve Avcının yaşam savaşı, tarihin her döneminde kendine yer bulur. Avcı, Avını yakalamak için her türlü manevrayı yapmasına rağmen, Avın, Avcıya karşı yeni stratejiler geliştirerek, Avcının zaferine katkı sağlamaması gerekir.

Ancak mutlak sonuç, Avcının Avına karşı üstünlüğü vaki bulduğu zaman, Avcı; Avının etrafında zafer turu atması ve doyuma ulaşması ile birlikte; AV, AVCI İÇİN LEŞ; AKBABA İÇİN NİMETTİR.

&             &            &

7. Uluslararası İstanbul Bunker Konferansı, geçen hafta içinde Gemi Yakıt İkmalciler Derneği'nin başarılı bir organizasyonu ile Four Seasons Hotel'de gerçekleşti.

Deniz Haber Ajansı ve DenizHaber.TV'nin basın sponsorluğu yaptığı ve ilk gününü Deniz Haber.TV'den Canlı olarak yayınladığı, 7. Uluslararası İstanbul Bunker Konferansı'na sektör temsilcileri ve uluslararası kuruluşların temsilcileri yoğun katılım gösterdi.

Organizasyonun başarılı bir şekilde gerçekleşmesine rağmen, IBIA Yönetim Kurulu'nda bulunan Mustafa Muhtaroğlu'nun 7. Uluslararası İstanbul Bunker Konferansı'na katılmamasını yadırgayarak, kendisini aradım. Muhtaroğlu kısa ve net bir şekilde "DAVET EDİLMEDİĞİNİ" söyledi.

Bunun üzerine Gemi Yakıt İkmalciler Derneği Başkanı Deniz Eraydın'ı arayarak, IBIA Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Muhtaroğlu'nu Konferansa davet etmemesinin doğru olmadığını söyleyerek "ŞIK bir davranış içerisinde bulunmadığı ifade ettim. Gemi Yakıt İkmalciler Derneği Başkanı Deniz Eraydın ise böyle bir şey olmadığını IBIA Yönetim Kurulu Üyelerini tam kadro davet ettiklerini belirterek bunun bir KARA PROPAGANDA olduğunu kaydetti. VE DAVET mailini de bana gönderdi.

&             &            &

Bu olayı neden köşeme taşıdığımı ifade etmek istiyorum. 7. Uluslararası İstanbul Bunker Konferansı'nın gerçekleşmesinden bir gün sonra, yoğun bir mail bombardımanına tutuldum. Özellikle Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği'nde yönetim yanlışlığı iddiası ile üyelerin huzursuz olduğu noktasında bazı belgeler ile tarafıma iletildi. Hatta Türkiye'nin en saygın şirketlerinden birinin bu yanlışlığa tepki göstererek, Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği'nden istifa ettiğinin belgesi, tarafıma gönderildi.

Deniz Haber Ajansı olarak, konferanstan sonra böyle bir şeyin olmasının ne anlama geldiğini araştırırken, bu istifanın yeni değil, geçen sene Ağustos ayında gerçekleştiği, ancak ikili görüşmeler sonucu bu istifanın geri çekildiği bilgisine ulaştık.

Birileri, bir yerden düğmeye basarak Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği konusunda KARA PROPAGANDA yaptığı net bir şekilde ortadayken, çok başarılı geçen bir konferansa çamur atılması, maalesef sektöre yönelik bir yayın kuruluşu olarak bizleri rahatsız ediyor.

Eğer bu bilgi ve belgeleri araştırmadan haber yapsaydık, aylık 16 milyon okuyucusu olan Deniz Haber Ajansı, bu kirli tezgahın içinde yer alacaktı.

Mustafa Muhtaroğlu ve Deniz Eraydın arasında bir sorun olabilir. Birbirlerini de sevmeyebilirler. Ancak, her iki isim kendi kavgalarını Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği üzerinden yapmaları, kurumsal kimliğe zarar vermektedir.

Bizden söylemesi...

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Deniz ERAYDIN - GYİD YK Başkanı
13 Haziran 2015 Cumartesi 10:14
10:14
Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği ne üyelik için başkan tek başına karar almaz. Yönetim Kurulu nun kararı ve Dernek üyelerinin görüşleri esastır. İşleyiş Dernek tüzüğüne uygun yapılır. Ahmet Çağatay GYİD kurucu üyesi değildir.
46.196.232.144
Alev Kaptan
13 Haziran 2015 Cumartesi 02:04
02:04
IBIA yönetimi Muhtaroğlu nun yaptığı bu rezaleti öğrense, yönetim kurulundan derhal atarlar. Bu adam iyice kontrolden çıkmış.
188.58.18.221
Poseidon
13 Haziran 2015 Cumartesi 01:12
01:12
Muhtaroğlu nun yaptığı tam bir rezalet. Hem uluslararası bir kurumun yk üyesi olacaksın, hem de Türkiye de düzenlenen başarılı uluslararası organizasyon hakkında kara propaganda yapacaksın. Muhtaroğlu IBIA yk üyeliğinden derhal istifa etmelidir.
88.253.124.162
Dernek üyesi
12 Haziran 2015 Cuma 22:08
22:08
Ahmet Çağatay yanlış yorum yapmış. Kendisi Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği kurucu üyesi değildir. Derneğe kabul edilmeyiş sebebi denizcilik sektöründeki etik olmayan tartışmalı durumudur. Mustafa Muhtaroğlu nu destekleyen yazı yazması da bu durumunu teyit etmiş. Muhtar a birisini haddini bildirmesi iyi olmuş
88.253.153.195
Yazarın Diğer Yazıları
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim