• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 17 °C

Bilal Erdoğan'a haksızlık mı yapılıyor?

JURNAL

Siyasetçi çocuğu olmak zordur!

Hele bir de Recep Tayyip Erdoğan gibi toleransı olmayan, önüne gelen ile kavga eden bir siyasetçinin evladıysanız, bu zorluk bir kat daha omuzlara biniyor.

Necmeddin Bilal Erdoğan'ın yerinde olmak isteyen binlerce genç vardır... Bana sorsalar, Allah Korusun! derim.

Belagati güçlü olmasına rağmen, esnemeyen bir siyasetçi profili çizen Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi günahlarına, küçük oğlu Necmettin Bilal Erdoğan ortak olmuş gibi, herkesim tarafından hedefe KONULUYOR... Sosyal medyada Erdoğan ailesiyle ilgili Hastag açılırken, her türlü ölçüsüz eleştiri Necmeddin Bilal Erdoğan'ın başında PATLIYOR!

Düşünün bir kere, ailenle yurtdışına çıkıyorsun, sanki ünlü bir pop star gibi dünyanın neresinde olursa olsun, Türk vatandaşının olduğu her yerde izleniyor, takip ediliyorsun... Görüntülerin anında teknoloji sayesinde sosyal medyada geniş bir şekilde yer alıyor. Çekilen her görüntünün üzerinde binlerce kişi, insafsızca TEPİNİYOR!

Recep Tayyip Erdoğan tarafından akamete uğratılan 17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Soruşturması esnasında sosyal medyada yer alan telefon konuşmaları, çok ağır bir şekilde Necmeddin Bilal Erdoğan'ın üzerine yapıştığı söylememiz yanlış olmasa gerek... Hatta sosyal medyada yapılan sohbetler de örnek verilirken, "Bilal'e Anlatır Gibi" denilerek, Necmettin Bilal Erdoğan'a haksızlık YAPILIYOR!

Ancak bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan'ın, Bilal'e göre daha avantajlı olduğu görülüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Gemicik" ifadesi Ahmet Burak Erdoğan için söylense de, Necmeddin Bilal Erdoğan'ın profili içinde algılandığını belirtmemiz de fayda var. Onun için Sosyal Medya'da Burak, Bilal'e göre daha avantajlı...

BASIN OLARAK BİLAL'E HAKSIZLIK MI YAPIYORUZ?

'Sosyal medya ve Türk basınının Necmeddin Bilal Erdoğan'a haksızlık mı yapıyor?' sorusu beynimi kemirmeye başladı desem, YALAN OLMAZ!

Bilal Erdoğan ile ilgili haber yapmamızdan dolayı Deniz Haber Ajansı olarak özeleştiri yapmıyor değiliz. YAPIYORUZ... Ancak Bilal Erdoğan'ın bir senede 100 milyon dolarlık bir gemi filosuna ortak olması ile ilgili haberleri yayınlamaktan da geri DURMUYORUZ...

Yaptığımız haberlerle Necmeddin Bilal Erdoğan'ın kişiliğine zarar veriyor muyuz? diye de düşünmeden edemiyorum. Bu konuda, denizcilik sektörüne yönelik yayıncılık yapmamızdan dolayı her türlü sektörel habere yer veriyoruz. Her türlü gemi indirme törenini haber sitelerimizde yayınlıyoruz. Örnek olarak Mehmet'in gemisi denize inerken Deniz Haber Ajansı'nda yayınlanması ne kadar doğalsa, Bilal'in gemilerinin denize indirilmesi, Deniz Haber Ajansı'nda rutin bir haber olarak yayınlanması da, o kadar doğal olarak GÖRÜYORUZ...

Ancak Necmettin Bilal Erdoğan'ın deniz filosunu ile ilgili yaptığımız haberler, kaynak gösterilerek diğer medya kuruluşlarında YORUM katılarak yayınlanması ve Bilal Erdoğan'ın GÜNAHINA girilerek ajite edilmesine ortak mıyız? BİLEMİYORUZ!..

BİLAL'İN DURUMU HİÇ İÇ AÇICI DEĞİL!

Yukarıda ifade ettiğim konuları alt alta koyduğumuz zaman Necmettin Bilal Erdoğan'ın durumunun hiç iç açıcı olduğunu düşünmüyorum!

Allah (c.c) kimseyi Necmeddin Bilal Erdoğan'ın durumuna düşürmesin!..

AMİN...

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Hüsamettin Canbilen
31 Ekim 2015 Cumartesi 20:41
20:41
Sayın Canbolat bu memlekette Başbakan yardımcısının kayın biraderi olup,bankadan kredi ile gemi alıp,sonrada Başbakan yardımcısı bacanağa güvenip onun kefaletinden dolayı borcu ödemeyenleri kefenin bir tarafına koyun öteki kefesine de Sayın Bilal Erdoğan'i koyun. Sizce hangisi??? Hatırlamadıysanız ben size ip ucu vereyim .Hani Anadolu Hisarında el konulan yalı,hani vakıf kurma dümeniyle yalıyı kurtarma hani Cumhuriyeti kuran parti,hani 2. Cumhur başkanının oğlu vs vs sen anlarsın değil mi?????
176.240.96.152
Tayyar doğramacı
06 Ekim 2015 Salı 20:27
20:27
Kullandığınız resim italyada cekilmis.fakat yanlış anlaşılmasın .sabah gazetesi oraya doktora yapmaya gittiğini yazdı.Lütfen fuat avniye inanmayın.gizli saklı değil ki.kaçmış gibi duruyor mu? insanlara iftira atan fuat avni gibilerden Allah korusun.
213.153.209.234
Yazarın Diğer Yazıları
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim