• BIST 9530.47
  • Altın 2473.433
  • Dolar 32.4948
  • Euro 34.8146
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 14 °C
  • Çanakkale 19 °C

Nestek Marine ile Avrasya Boat Show'da!

Nestek Marine ile Avrasya Boat Show'da!
Nestek Marine, alanında bir numara olmuş markaları Türkiye pazarındaki alıcıları ile bir araya getirmeye devam ediyor.

Nestek Marine, alanında bir numara olmuş markaları Türkiye pazarındaki alıcıları ile bir araya getirmeye devam ediyor.

Dünyanın en iyi balıkçı teknesi olarak bilinen Grady White ve dünyanın en iyi offshore tekneleri arasında yerini alan Cigarette Racing, 15-24 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Avrasya Boat Show'da yerini alacak.

Nestek Marine'in en göz alıcı ürünlerinin başında gelen Cigarette Racing ve Grady White'ın yanı sıra SunStream BoatLifts, 15-24 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Avrasya Boat Show'da Türk alıcılarla buluşuyor.

Hollywood yıldızlarının gözdesi Cigarette Racing ve balıkçıların favori tercihi Grady-White Boats, kullanıcılarına lüks ve konforu en üst düzeyde sunarken SunStream BoatLifts ise birbirinden özel teknelerin suyla temasından kaynaklanan problemlerini en aza indirerek teknelerin uzun ömürlü olmasını sağlıyor.

Dünyanın gözü onda

Cigarette Racing firması, deneyimlerini ürettikleri teknelere yansıtarak, tekne tutkunlarına tasarım aşamasından denize indirilene kadar rakipsiz bir hizmet sunuyor. Yarış teknesi olarak üretilmesine rağmen lüks ve konforun en üst seviyede olması, Cigarette Racing'in en önemli özelliklerinin başında geliyor. 2 adet 750 beygirlik mercury racing motoruyla saatte 182 kilometre hıza ulaşabilen Hollywood yıldızlarının gözdesi Cigarette'nin fiyatları 800 bin dolar ile 1.5 milyon dolar arasında değişiyor.

Grady-White ile lüks ve konfor bir arada

Balıkçıların favori tercihi Grady-White Boats ise kullanıcılarına lüks ve konforu en üst düzeyde sunuyor. Güvenlik ve sağlamlığın yanı sıra sürüş keyfinin de ön plana çıktığı Grady-White Boats, kalitesinin verdiği güvenle ömür boyu renginde solmama ve kullanıcı tarafından darbe almadığı sürece Hull'ını garanti ediyor. Grady-White'ın fiyatı, modeline göre 42 bin dolar ile 600 bin dolar arasında değişiyor.

Tekneler ilk günkü gibi yeni kalıyor

Sunstream BoatLift sayesinde de hem teknelerin altına zehirli boya sürme zorunluluğu ortadan kalkıyor ve hem de tekneler ilk günkü gibi kalıyor. Tekneleri yosun, midye gibi dış etkenlerden koruyan Sunstream BoatLift markasının özelliği; eşsiz patentli tasarımı ile su almama garantisi veren tek marka olması. Su üstünde duran liftlerin ortak problemi olan, zaman içinde su alarak batma sorunu, bu liftlerde kullanılan teknoloji ile çözüme kavuşturuluyor. Tekneler, denizin üzerinde istenildiği zaman 15 saniye içinde denize inebilecek şekilde, hava şartları ne olursa olsun bu liftler sayesinde korunuyor. Teknelerin tüm kışlama masrafları, artı bakım masrafları Sunstream BoatLift sayesinde sıfıra indiriliyor.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim