Kuşadası'na İspanyol ilgisi

Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası'na dün sabah, Yunan bayraklı 2 gemi, toplam 2 bin yolcuyla geldi. Yolcuların çoğu ise İspanyol.
Kuşadası'nda bu yıl erken başlayan kruvaziyer sezonu, yüzleri güldürüyor. Yılın ilk aylarında gelen gemilerin hemen tümünde, turistlerin çoğunluğunu İspanyol ve Amerikalılar oluşturdu. Dün sabah Kuşadası Limam'na yanaşan İki Yunan bandıralı gemiden, yine İspanyollar çıktı. Bu ay Kuşadası'na son seferini yapan "Emerald" gemisi 418 personel ve 1091 yolcu, "Aegan 1" de 209 personel ve 601 yolcu getirdi.(Cumhuriyet) - EgeBölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası'na dün sabah, Yunan bayraklı 2 gemi, toplam 2 bin yolcuyla geldi.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
MKE Denizhan-76 deniz topu, Romanya Silahlı Kuvvetleri’ndeTürk savunma sanayii, harp sahasının ihtiyaçlarını gözeterek geliştirdiği yeni sistem ve ürünler ile kritik başarılara imza atmaya ve dünyada adından söz ettirmeye devam ediyor.
Yunan Sahil Güvenlik botu mendireğe tırmandıDevriye görevinden dönen Yunan Sahil Güvenlik botu, mendirek kayalıklarına adeta tırmandı.
ABD Pasifik'te kuş uçurtmuyor! 9 ton kokain yakaladıABD Sahil Güvenlik ekipleri, Pasifik Okyanusu'ndaki operasyonda 9 tondan fazla kokain ele geçirdi
ABD ve İsrail donanmasından ortak tatbikatİsrail donanması ile ABD donanmasına bağlı 5’inci Filo, 1 hafta sürecek olan "Intrinsic Defender" tatbikatına başladı.ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim























