ÇANAKKALE'DE DENİZ ULAŞIMI İPTALÇanakkale Boğazı'nda akşam saatlerinde başlayan yoğun sis etkisini sürdürüyor.
Yoğun sis sebebiyle Çanakkale boğazı çift taraflı olarak deniz trafiğine kapatılırken, Çanakkale-Eceabat ve Gelibolu-Lapseki arasındaki vapur seferleri de iptal edildi. Türkiye Denizcilik İşletmeleri Çanakkale Şehir Hatları İşletmesi Müdürlüğü yetkilileri, sisin etkisini kaybetmesinin ardından vapur seferlerinin yeniden başlayacağını belirtirlerken, çok sayıda araç ve yolcu da iskelede sisin dinmesini bekliyor.
Bu arada yoğun sis sebebiyle görüş mesafesinin 20 metreye kadar inmesi üzerine boğazın trafiğe kapatılmasının ardından çok sayıda gemi de Gelibolu ve Bozcaada açıklarında bekliyor. Yetkililer sisin etkisini kaybetmesinin ardından boğazın trafiğe açılmasıyla gemilerin sıra ile yeniden seyrine izin verileceğini açıkladılar. Kaynak:İHA
Çanakkale'de deniz ulaşım iptal

Yoğun sis sebebiyle Çanakkale boğazı çift taraflı olarak deniz trafiğine kapatılırken, Çanakkale-Eceabat ve Gelibolu-Lapseki arasındaki vapur seferleri iptal edildi.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim