Uluslararası Kıyı ve Deniz Turizmi Kongresi 2005 (International Congress on Coastal and Marine Tourism - CMT 2005) 15-18 Kasım 2005 tarihleri arasında Çeşme'de gerçekleştirilecek. Oregon State University tarafından 1996'da Hawaii - ABD'de, 1999'da ise Vancouver - Kanada'da düzenlenen kongrelerden sonra ilk kez bölgemize alınmış olan Kongre; Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz İşletmecilği Yönetimi Yüksekokulu ve İşletme Fakültesi'nin evsahipliğinde ve yine Oregon State University (ABD) işbirliğiyle düzenleniyor.Deniz turizmi alanındaki bilimsel birikime önemli katkılar sağlayacağına inanılan CMT Çeşme 2005'in Akdeniz'in önemli deniz turizmi bölgelerinden biri olan Çeşme'de gerçekleştirilecek olması tüm dünyadan ilgililerin katılımını getireceği gibi, özellikle Akdeniz, Ege ve Karadeniz deniz turizmi çevrelerinin buluşmasına da olanak sağlaması bekleniyor.
9 Eylül'den Deniz Turizmi Kongresi

Uluslararası Kıyı ve Deniz Turizmi Kongresi 2005 15-18 Kasım 2005 tarihleri arasında Çeşme'de 9 Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Tuna Altunkaya: Sezona yüzde 60 kayıpla başlıyoruzBodrum Denizciler Derneği Başkanı Tuna Altunkaya, Kurban Bayramı tatili sürecinde turizm hareketliliğini değerlendirdi. Altunkaya, özellikle yat charter sektöründe yaşanan iptaller nedeniyle denizcilik sektörünün zorlu bir sezon geçireceğini söyledi.
Göcek’te doğayı koruyan uygulama: Demir atmak tarih oluyorTürkiye Çevre Ajansı tarafından yürütülen “DERİA” projesi kapsamında Göcek koylarında 856 teknelik mapa şamandıra sistemi kuruldu. Yeni uygulamayla birlikte gelişigüzel demir atmanın önüne geçilmesi hedefleniyor.
Van Gölü’nde İnci kefali ile martıların mücadelesiVan Gölü Havzası’nın endemik türü olan inci kefalinin üreme dönemi göçü sürerken, balıklarla martılar arasında yaşanan mücadele doğaseverlere ve fotoğraf tutkunlarına unutulmaz kareler sundu.
Rusya Novorossiysk Limanı’nı özelleştiriyorRusya hükümeti, federal bütçedeki açığı finanse etmek amacıyla Novorossiysk Deniz Ticaret Limanı’ndaki yüzde 20’lik devlet hissesini 2026-2028 döneminde özelleştirmeye çıkardı.ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
























