• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 13 °C
  • Çanakkale 16 °C

Türkiye için büyük tehlike kapıda!

RECEP CANPOLAT

15 Temmuz 2016 gecesi, Türk milleti devletine sahip çıkarak, bir büyük ihanete karşı tek yürek oldu. Türk devletini aciz duruma düşürmeye çalışan ihanet odaklarını püskürten aziz Türk Milleti, "Devlet Benim" diyerek vücudunu siper etti.

Bu vesileyle 15 Temmuz gecesi şehit olan 240 vatan evladını; rahmet, şükran ve minnetle anarken, 2 binin üstünde gazimize ise acil şifalar diliyorum.

2007 yılından itibaren Tük denizcilik sektöründe alan kazanmaya başlayan FETÖ yapılanması, sivil toplum örgütlerini ele geçirerek, yeni kurdukları derneklerle, Türk denizcilik sektöründe ciddi bir zemin buldular.

Haksızlık yapmadan belirtmek istiyorum. ODEK, BADER gibi sivil toplum örgütleri ile birlikte Aktueldeniz ve Turgutreis Denizcilik Şirketi gibi ticari kuruluşlara ortak olan bazı isimlerin FETÖ'cü olduğunu kimse söyleyemez. Deniz Haber Ajansı olarak, o yapılarda görev yapan ve 15 Temmuz gecesi, bu yapıyı öğrenen masum insanların olduğuna inanıyor ve o insanların da hukukunu korumak gerektiğine belirtmek istiyorum.

Ancak FETÖ'cü yapının, o kurumlarda etkili olduğunu da unutmamak gerekir.

17 Ağustos 2016 tarihinde kaleme aldığım "FETÖ yapılanmasının Türk Loydu ve İMEAK DTO operasyonları ortaya çıktı" başlıklı yazının amacı, FETÖ yapılanmasının nasıl organize olduğunu ve sektördeki bazı isimleri nasıl kullanarak hedefe ulaşmak için yaptıkları stratejileri kamuoyunun gözleri önüne sermekti.

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Çakır, yaptığımız haberden sonra bizlere zehir zemberek bir basın duyurusuyla cevap verdi.

Hiç bir alt yapısı olmayan ve açıklamasıyla kendini yalanlayan Salih Zeki Çakır, her zaman olduğu gibi yanlış stratejilerle hareket etmeye çalışıyor. O dönem beraber hareket ettiği yapıda bulunan insanları, koruma iç güdüsüyle hareket etmesi, ülkemize zarar vereceğini belirtmek istiyorum.

Salih Zeki Çakır'ın FETÖCÜ olduğunu kimse söyleyemez. Yaptığımız haberde de Salih Zeki Çakır'ın FETÖCÜ olduğu konusunda bir ifade kullanmıyoruz. Ancak İMEAK Deniz Ticaret Odası seçimlerinde bu yapıyla birlikte işbirliği yaptığını ve beraber hareket ettiğini söylüyoruz.

15 Temmuz sonrası devletten ayıklanmaya çalışılan FETÖ işbirlikçilerinin sadece yüzde 5'ine ulaşıldığını tahmin ediyorum. Millet olarak ülkemizin refaha ulaşması ve çocuklarımıza huzur dolu bir Türkiye bırakmak için KRİPTO FETÖCÜLERİ ortaya çıkarmamız gerekir.

20 Temmuz'dan itibaren Baro tarafından görevlendirilen tanıdığım avukat arkadaşlarımın bana gönderdikleri, Etkin Pişmanlıktan yararlanan FETÖ İTİRAFÇILARININ ifadelerini okudukça dehşete düşüyorum. Onun için bulunduğumuz her yerde, çalıştığımız her alanda kripto FETÖcüleri ortaya çıkarmak, hepimizin görevi olmalıdır. Ancak FETÖ'cü diye sempati duyan masum insanların da CADI AVINA kurban etmememiz gerekir. Aksine o insanların da hukukunu korumak zorundayız.

TÜRK LOYDU'NU ELE GEÇİRDİK

FETÖ yapılanmasının 29 Nisan 2011 tarihinde gerçekleşen Türk Loydu 52. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı manevrayı hepimiz biliyoruz. Seçimlere dakikalar kala aday olan 4 kişiyi istifa ettiren ve istedikleri isimleri Türk Loydu Yönetimine seçtiren FETÖ yapılanması, o isimlerin içinde alakasız olanları da kullandığını bugün biliyoruz.

Bu yapılanmanın Türk Loydu'nda yaptığı operasyonu teyit eden en önemli hadise ise dönemin Türk Loydu Genel Müdürü Şevki Bakırcı'nın şahit olduğu bir olay, bu yapının çirkin yüzünü tüm çıplaklığıyla ortaya çıkardı.

Türk Loydu 52. Olağan Genel Kurul sonrası Yönetimi üslenen Prof. Dr. Tamer Yılmaz başkanlığındaki Türk Loydu heyetinin, dönemin Denizcilik Müsteşar Yardımcısı Hamza Taşkesen'i Ankara'da makam odasında ziyaretinde "O Tamer hocam hoş geldiniz. Türk Loydu'nu da ele geçirdik" diye ifade kullanması üzerine, Tamer Yılmaz'ın Türk Loydu Genel Müdürü Şevki Bakırcı'yı göstererek "Sayın müsteşarım Şevki bey'de burada tanışıyor musunuz? Kendisi Türk Loydu Genel Müdürü" diye uyarma gereği hissetmiş.

Dönemin Denizcilik Müsteşar Yardımcısı Hamza Taşkesen, 15 Temmuz sonrası FETÖ yapılanması çerçevesinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından açığa alınan isimlerden biridir. Ancak tanıdığım Hamza Taşkesen'in FETÖ'nün çirkin yüzünü 15 Temmuz gecesi görenlerden biri olduğunu tahmin ediyorum veya ona inanmak istiyorum.

ERDOĞAN VE YILDIRIM'IN BİLGİSİNE SUNUYORUM!

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) 15 Temmuz'dan sonra uluslararası organize bir suç örgütü olduğu ortaya çıktı. 180 ülkede teşkilatlanan bu örgüt, Amerika Birleşik Devletleri'nde yapılacak olan Başkanlık Seçiminin de en önemli oyuncusu konumunda.

Ağustos başında FETÖ Lideri Fethullah Gülen, 180 ülkedeki ülke imamlarını ABD'ye davet ederek Pensilvanya'da bir toplantı yaptı. Bu toplantıda ABD Başkan Adayı Hillary Clinton'un desteklenmesi ve seçim sürecinde ABD'nin her eyaletinde aktif görev yapması talimatını verdi.

Bu toplantıdan aylar önce ABD Başkan Adayı Hillary Clinton'un çekirdek kadrosuna 3 isim sokan FETÖ yapılanması, GÖKHAN ÖZKÖK isimli FETÖ'cüyü, Clinton'un sağ kolu haline getirdi.

Ayrıca geçen seçimlerde Barack Obama'nın seçim çalışmalarını yapan kadroyu Hillary Clinton'un ekibine sokan Fethullahçı Terör Örgütü, ABD Başkanlık seçimlerinin, kendileri için bir ÖLÜM-KALIM meselesi haline getirdiklerini, belirtmek istiyorum.

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Başbakana sunduğu raporda "ABD sınırları içerisinde 355  okul olduğu" ifade edilmiştir. Bu yanlış bilgidir. ABD'nin 52 vilayetinin 50'sinde 564 okul bulunan FETÖ yapılanması, Başkanlık seçimi için Piramit Modeliyle çalışmalara başladı. ABD devleti charter okullarında okuyan her öğrenci için eğitim kuruluşlarına 250 dolar para ödüyor. Ancak ABD Hükümeti FETÖ okullarında okuyan her öğrenci için ise 750 dolar parayı bu yapıya aktarıyor.

ABD'de milyar dolarlık bir rant oluşturan FETÖ yapılanması, ABD seçimleri için kesenin ağzını açarak Hillary Clinton'un ABD Başkanı seçilmesi için 52 vilayette çalışmalarını hızlandırdı.

Hillary Cilinton'un ABD Başkanı seçilmesi halinde, ülkemizin nasıl bir tehlikenin içine gireceğini düşünmek bile istemiyorum.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakan Binali Yıldırım'ın bilgisine sunuyorum.

gokhan_ozkok.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Cenk değmez
23 Ağustos 2016 Salı 23:20
23:20
Hocam bu adamları boş ver bunlar biliniyor.Sen git CNT firmalarını kontrol et.
Batı afrikaya nasıl girdiler hat açtılar bu kadar nasıl küvvetlendi adamanın sihirli değneği var dimi.
Mümin Efeler gibi kaç kişi var nasıl saklanıyorlar hiç kimse görmüyor.Şimdi nasıl yavaş yavaş eridkllerini görün.
Denizçilik firmaların Personel departmanlarını kontrol et
78.184.160.143
Yazarın Diğer Yazıları
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim