• BIST 11055.27
  • Altın 6437.02
  • Dolar 49.7601
  • Euro 55.7277
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 22 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 20 °C

Sedef Tersanesi NB227 konteyner gemisini denize indirdi

Sedef Tersanesi NB227 konteyner gemisini denize indirdi
Sedef Tersanesi Hollandalı A2B-Online için inşa ettiği 650 TEU kapasiteli NB227 konteyner gemisini denize indirdi.

Sedef Tersanesi tarafından Hollandalı müşteri A2B-Online için inşa edilen 650 TEU kapasiteli NB227 konteyner gemisi, gerçekleştirilen denize indirme operasyonuyla inşa sürecinde önemli bir aşamayı tamamladı. Proje, A2B-Online için tersanede inşa edilen ikinci konteyner gemisi olma özelliğini taşıyor.

Sedef Tersanesi, NB227 projesinin bu aşamaya ulaşmasında katkısı bulunan tüm ekip arkadaşlarına, iş birliği dolayısıyla A2B-Online’a ve iş ortaklarına teşekkür etti.

NB227 BV klas kuruluşu denetiminde inşa edildi. 123,2 metre boyunda ve 21,75 metre genişliğindeki gemi; çoklu yakıtlı metanol-elektrik tahrik sistemi, kıyı elektriği bağlantısı ve batarya kapasitesiyle donatılarak, özellikle liman ve iç sularda emisyonsuz operasyon yapabilecek.

Çevre dostu tasarımıyla öne çıkan gemi, karbon emisyonlarını yüzde 95’e kadar azaltmayı hedefliyor. Ayrıca 14,5 knot hızla seyredecek gemide 640 konteyner ve 70 reefer konteyner kapasitesi bulunuyor.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim