• BIST 8718.11
  • Altın 2245.967
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1866
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 13 °C
  • Muğla 7 °C
  • Çanakkale 5 °C

İtiraf ediyorum! FETÖ'nün sır katibi İlhan İşbilen'in ortağı benim!...

RECEP CANPOLAT

İMEAK Deniz Ticaret Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır Ocak ayı Olağan Meclis toplantısında, açtı ağzını, yumdu gözünü... Benim WhatsApp Grubu'nda yaptığım açıklamalara cevap vermek amacıyla, kalitesini ve çapını ortaya koyarak açıklamada bulundu. Şahsıma yönelik hakaretler içeren sözlerini misliyle iade ettiğimi belirtmeden geçemeyeceğim...

Öte yandan Meclis toplantısında söz alan Uğur Sina Şen ve Mustafa Muhtaroğlu'nun, sahibinin sesi misyonunu üslenerek şahsımı kınamalarını da "UTANACAKLAR" diyerek bir kenara yazdığımı ifade edeyim.

Toplumda ilkeli duruşu olan insanları, kendileri gibi gören bu zavallılar, talimatla haber yaptığımı belirterek, kalitelerini ortaya koydular.

FETÖ Silahlı Terör Örgütü'nün sivil yapılanmasının içinde bulunan ve kripto olarak sektörde yer tutan bu zavallılar, devletin içinde görev yapan yandaş, yoldaş ve arkadaşları kanalıyla, 5 bin yıllık geleneği olan Türkiye Cumhuriyeti Devletini kandırmaya çalışıyorlar.

Bunu kimse yemez...

&         &         &

Enteresan bir dönem yaşıyoruz. Hırsızlık yapanın, polisi suçladığı bu dönemde, ülkeye ihanet edenlerle beraber yol yürüyenler, bugün ahlak dersi vermeye çalışıyor.

FETÖ / PDY Silahlı Terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen'in sır katibi İlhan İşbilen başta olmak üzere 10'a yakın FETÖ firarisinin ortağı olan Salih Zeki Çakır, bugün bizi FETÖ'cülerle işbirliği yapmakla suçluyor.

FETÖ terör örgütünün denizcilik sektöründe faaliyete geçirdiği ve hain darbe girişimi öncesi kapatılan sivil toplum örgütleri Barbaros Denizciler Derneği (BADER) ve Oruç Reis Denizciler Kulübü'nün (ODEK) kurucusu Salih Zeki Çakır, yüzü kızarmadan konuşuyor, şakşakçıları ve beslemeleri utanmazça alkışlıyor.

FETÖ lideri Fethullah Gülen'in, sır katibi İlhan İşbilen üzerinden verdiği talimatla "Şirket ortaklığıyla denizcilik sektöründe birlikteliğiniz güçlendirin" sözünü emir telakki eden Salih Zeki Çakır, İlhan İşbilen ile Turgut Reis Denizcilik A.Ş. Şirketini kurduğunu dile getirmiyor... 

Her yerde; "17-25 Aralık 2013'den sonra, FETÖ yapılanmasıyla ilişkimiz yok" diyen Salih Zeki Çakır'ın, FETÖ liderinin talimatıyla ortak olduğu Turgut Reis Denizcilik Şirketi'nde 2016 yılına kadar hissedar ve yönetici olarak varlığını sürdürdüğünü kimse ifade edemiyor...

Denizcilik sektörünün imamı olarak öne çıkan firari terörist Erkan Çoşğun ile Turgut Reis Denizcilik Şirketi'nde 2016 tarihine kadar ortaklık yapıp gemi alan Salih Zeki Çakır, şirketin 2019 yılında kapatıldığını söyleyemiyor...

Salih Zeki Çakır'ın avukatı marifetiyle savcılığa verdiği dilekçede, bir dönem ortak olduğu Sefine Tersanesi'nin kuruluşu esnasında Bank Asya'dan kredi aldığını itiraf ederken, bu krediyi almak için FETÖ liderinden yardım istediğini, kredi almak için 3 kez banka yöneticilerine baskı yaptırmak için aradığını açıklamıyor.

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'nün yurtdışındaki sözde eğitim kurumlarına maddi destek sağlamak amacıyla, sektör temsilcilerini biraraya getirerek Oruç Reis Denizciler Kulübü üzerinden iftar yemeği verip, para topladığını üstü kapalı tehditler yaparak haraç topladıklarını gündeme getirmeyen Salih Zeki Çakır, bir dönem Sefine Tersanesi'nden ortağı Vehbi Koç'u sahneye çıkararak çazgırlık yaptırdığını sağır sultanın bile bildiğini ifade edemiyor.

&         &        &

Bunlar giriş bölümleriydi. Gelişme ve Sonuç bölümleri, savcılık dosyasında yer alacak.

Önümüzdeki günlerde devam etmesi beklenen savcılık soruşturması ve mahkeme süreci çerçevesinde kimin veya kimlerin terör örgütleriyle işbirliği yaptığı, kimlerin bu terör örgütlerine karşı tavır koyduğu net bir şekilde ortaya çıkacak.

Kirli adamlarla yola çıkanlar, kirlenirler... 

Sevgi ile kalın...

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
2006
27 Ocak 2021 Çarşamba 12:06
12:06
Allah yolunuzu açık etsin , yanınızdayız Recep Bey.
5.46.229.142
Bir bilen...
07 Ocak 2021 Perşembe 19:08
19:08
Turgut Reis gemisinin parası nerede? Satılan geminin parasının büyük bir bölümünü FETÖ'cü Firari ortaklarınıza göndermenizi nasıl izah edeceksiniz?
212.156.127.90
Yazarın Diğer Yazıları
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim