• BIST 9693.46
  • Altın 2507.739
  • Dolar 32.5882
  • Euro 34.8421
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 18 °C
  • Çanakkale 18 °C

Müptezellik meslek olsa, ancak bu kadar yakışır!

JURNAL

AKP İktidarının her türlü yanlışını tevil etme misyonunu üslenen havuz medyasının tetikçi müptezelleri, her gün yeni bir ahlaksızlığa imza atıyor.

Beyni küçük, şahsiyeti küçük, adı küçük bu müptezeller, kendi gibi düşünmeyen, AKP iktidarının politikalarını eleştiren her kişi ve zümreyi, hayasızca tehdit etmeye devam ediyor.

Dün terör örgütüne güzellemeler düzen bu ahlaksız güruh, bugün siyasi iktidarın politikaları çerçevesinde savrulmayı bir 'varoluş' gerekçesi olarak kamuoyuna omurgasızca gösteriyor.

AKP iktidarı ve Erdoğan'ın "Barış ve Kardeşlik" savsatası ile teröristleri meşrulaştıran politikaların iflas etmesiyle birlikte kalemlerini şakırdatan bu ahlak fukaraları,  terör örgütünün siyasi kanadı HDP ve onun yöneticilerini, yeni keşfetmişçesine, mal bulmuş mağripli gibi bugün hedefe koyuyor.

Bölücü terör örgütü PKK tarafından, köy korucuları şehit edilirken gözlerini kapatanlar; teröristler tarafından yol kesilip kimlik kontrolü yapılırken kulaklarını tıkayanlar; güvenlik güçlerini kel tavuğa çevirip, "Aman Çözüm Süreci Zarar Görmesin" diyen ahlak zabıtasına soyunan bu kalemler, bugün KAHROLSUN PKK diyerek, AKP ve Erdoğan'ın iflas politikalarına çanak tutma noktasına geldiler.

"Türkiye'de Kürt Sorunu Yok, Terör Sorunu Var" diyen her kesimi faşist olarak yaftalayan AKP'nin tetikçileri, bugün hiç bir özeleştiri yapmadan geçmiş söylemlerini inkar ederek, yeniden piyasaya sürülmenin zevkini çıkarıyor.

ERDOĞAN'LI AKP İKTİDARI SEÇİME KOŞUYOR!

Bölgede, Demirtaş'lı HDP'ye karşı, Barzanili KDP ile ittifaka giren siyasi iktidar, ülkenin yeniden kan gölüne çevrilmesinden daha çok, Erdoğan ve ailesinin koruma ve kollama misyonuna gündemine alarak, şehit kanı üzerinden politika üretme yüzsüzlüğüne kendine kapı aralıyor.

Ülkede vatan evlatları, bölücü terör örgütü tarafından kahpece şehit edilirken, AKP'nin iktidarda kalmak adına her türlü kutsalı manivela gibi kullanması, insan zekası ile alay etmesinden başka bir şey olarak görülmüyor.

Dün Balyoz, Ergenekon soruşturmaları ile askeri vesayeti, ittifak ettiği Gülen cemaati ile taca düşüren ve daha sonra işi bittikten sonra yol arkadaşını PARALEL kumpası ile 'Terörist Yaftası' vuran AKP iktidarı,  Oslo'da meşrulaştırdığı terör örgütü ve uzantılarını, bugün TUKAKA söylemi ile aynı akıbete uğratmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyor.

Seçim öncesi iktidarını sağlamlaştırmak için Suriye'ye girmeyi düşünen AKP İktidarının bu oyununun CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in deşifresi ile bozulmasından sonra bugün aynı politikaları İŞİD ve PKK'ya operasyon adı altında yeniden gündeme alması, erken seçim manevrasına dönüşün bir işareti olarak yorumlanabilir.

Çünkü 'CHP ile koalisyon yapacağız' diyerek zaman kazanan Erdoğan'lı AKP iktidarı, 22 Kasım 2015 tarihinde bir Erken Seçim ile milletin karşısına çıkmanın hesabını yaparak, "KAOS" politikalarını hızlandırması beklenebilir.

Çözüm Süreci savsatası, siyasi iktidar tarafından rafa kaldırılırken, her gün bir gülün toprağa düştüğü, her gün bir ananın ağladığı ülkede, "ANALAR AĞLAMASIN" sloganı siyasi iktidara KAPAK gibi yapıştı desek yalan olmaz...

CEMAAT MEDYASINA DA BİR KAÇ SÖZ!

Cemaat medyasının Recep Tayyip Erdoğan'a karşı düşmanlığı, bir çok konuda Gülen Cemaatinin kontrolündeki yayın organlarının açığa düşmesine neden oluyor. TSK'nın terör örgütlerine karşı yaptığı sınır ötesi operasyonlarda, PKK'nın propagandasına alet olarak "SİVİLLER KATLEDİLİYOR" argümanı, cemaat medyasında bazı yazarlar tarafından kullanılması, Cemaat-Erdoğan-AKP kavgasının ne durumda olduğunu net bir şekilde ortaya koyuyor.

Özellikle, Todays Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş ve o mihvalde kalem oynatan yazarların PKK ve uzantılarının ekmeğine yağ sürercesine "SİVİLLER KATLEDİLİYOR" propagandasını alet olması, "Düşmanımın Düşmanı Dostumdur" mantığının ön plana alındığının en bariz göstergesi olarak önümüze çıkıyor.

&          &         &

Ayrışma, çatışma ve toplumsal huzurun yok olduğu bu günlerde, embed gazetecilerin ahlak ve izandan uzak yayınları, bu toplumsal huzura hizmet etmediği gibi, ayrışmanın ve çatışmanın yoğunlaşmasına neden oluyor.

Allah (c.c) sonumuzu hayr eylesin...

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Ahmet Kaptan
30 Ağustos 2015 Pazar 09:01
09:01
Bravo size, dirayetli gazeteci, aferin, ve devam ediniz hak ve hukuk yolu hepimizin yolu. Kaleminize ve beyninize sag olsun derim. Bizdede bu iktidar gidene kadar durmak yok. Yolumuza devam !
88.249.167.82
Yazarın Diğer Yazıları
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim