• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 10 °C
  • Çanakkale 11 °C

Bunlar yakında PKK’dan da özür diler

RECEP CANPOLAT

Kendine aydın diyen bir grup ekmeksiz,  1915 yılında Osmanlı İmparatorluğu tarafından “Rusya ile işbirliği halinde bulunan bazı Ermenilere uyguladığı” yaptırımı “BÜYÜK FELAKET” olarak niteleyerek, “ERMENİLERDEN ÖZÜR DİLİYORUZ” kampanyasını başlattı.

AYDIN kisvesi adı altında bu kampanyayı organize eden, ermeni kökenli, sebatayist ve Yahudi dönmesi bu ekmeksizler, EMPATİ kurduklarını söyleyerek akılları sıra, SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMINI, ülke topraklarında meşrulaştırmanın çabası içindeler.

İHANET KAMPANYASININ sözcülerinden, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Cengiz Aktar’ın televizyon televizyon gezerek, “Bizim ki basit bir özür kampanyasıdır” diyerek, yaptıkları “Türk Milletini Mahkûm Etme” ihanetini masumlaştırmaya çalışması, insanı iğrendiriyor.

Bir diğer ihanet çetesinin sözcüsü konumunda bulunan Ömer Laçiner’in, yoğun ERMENİ SEVİCİLİĞİNE soyunduğu beyanatında “Devletin tebaasına yaptığını kabul etmek mümkün değildir. Onun için Büyük Felakete neden olan Osmanlı’nın yaptığı bu zulümden dolayı ERMENİ KARDEŞLERİMİZDEN özür diliyoruz” diyerek SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMINI meşrulaştırmanın yolunu açıyor.

Hatta daha da ileri giderek, 1915’de Osmanlı Devletine ihanet ederek Rusya ile işbirliğine halinde KALKIŞMA eylemini yapan bir grup Ermeni için “devlet kendi tebasında bulunan milletlere ve azınlıklara askeri güç kullanamaz” diyerek, günümüzde Güneydoğu’da bir kalkışma hareketinde bulunan bölücü örgüt mensuplarına ise üstü kapalı mesaj gönderiyor.

Diğer taraftan Radikal’in Sosyalist Yazarı Oral Çalışlar’ın, ÖZÜR KAMPANYASINI meşrulaştırma adına, Ermeni Kökenli Hrant Dink’in öldürülmesine atıfta bulunarak, “Hrant’ın öldürülmesinden sonra milyonlarca insanın sokaklara dökülerek, Hrant’ın arkasından ağlayarak bu özrü gerçekleştirmiştir.” diyerek, cenazede gösterilen tepkiyi siyasallaştırması, Türk Milletine karşı kurulan komplonun en büyük göstergesi olarak göze çarpıyor.

Bu özür kampanyası bir anlamda DTP sırtından siyasallaşmaya çalışan bölücü örgütün ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değil. Çünkü yakında ortaya çıkabilecek bir Güneydoğu, Doğu veya Terör ve Kürt raporları ile PKK’lılara karşı, “BAKIN Osmanlı’nın 1915’de yatığı tehcir karşısında Türk aydını özür dilerken, Güneydoğu’da öldürülen Kürtlerden neden özür dilemiyorsunuz?” tartışması ve ikilemini ortaya koyacakları bilinen bir gerçek olarak karşımıza çıkacağı gün gibi aşikâr.

Bu ihanet çeteleri daha da ileri giderek, dağ kadrosunda bulunan ve binlerce Türk evladını şehit eden ihanet çetelerine af, Güvenlik Güçleri ile çatışarak ölü ele geçen PKK’lı teröristlerin ailelerinden de “özür dileyeceklerini” söylemek için müneccim olmaya gerek bile yok.

KISACASI, ülkemin sınırları içinde tehlikeli bir oyun oynanıyor. Bu oyunu bozmak her Türk evladının bir görevi olmalı…

Sevgi ile Kalın…

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
salih başak
29 Ocak 2009 Perşembe 15:26
hainlere
bunlara .... desem, .......... tanımıyorum, satılmış desem, maaşlarını bilmiyorum en iyisi hain demek içimden geliyor.Ey utanmaz hain denen karanlıklar ben doğuluyum ve bu özür dileyen ermeniler, benim ailemden tam 3 kişiyi katletmişler, peki benden kim özür dilecek. Sende haya varsa google'dan yalnız AZERBAYCAN deyip tıkla daha yakın tarihimizde görüntülü savunduğun piçlerin katlettiklerini gör, utan, aydınlan.Daha biyşey demiyorum hepinizi ALLAH bildiği gibi yapsın.
78.173.214.255
Bülend TEMUR
17 Ocak 2009 Cumartesi 13:14
"Aydın" mış.
Ne aydını. Siz Ne güzel yazmışsınız "Ekmeksizler" diye. Yani medya bunlar için yeni terimler bulmalı. Aydın olmak nasıl olur. Bir "Aydın" lisans üstü egitimi alsılar yoksa Proluktave veya Yüksek mühendislikten sonramı olunuyor. Söylesinler de biz de bilelim.
Benim zihni karalar için medyaya önerileri,
1- kara zihinliler
2- fesatlar
3- sabotajcılar
4- kara cahiller
gibi önerilerim var.
Sn Canpolat. Sizde bukonu üzerinde bir çalışın ve tebrübenizle medyanın literatürüne böyle insanları tanımlamak için bir sözcük bulalım.
88.233.183.10
Kutluay DENİZ
05 Ocak 2009 Pazartesi 14:08
HELAL OLSUN RECEP ABİ
Tespitlerinizi cesurca sayfanızda yayınladığınız için tebrik ederim.

Kürtçe TV TRT 6'yı açtılar, ÖSYM başkanı Kürt Dili Edebiyatı için çalışmalarına başlamış, evet Recep abi yakında PKK nın dağ kadrosunda bulunan ve binlerce Türk evladını şehit eden ihanet çetelerine afta çıkar,

Askere, öğretmene kurşun sıkanlar, vergi ödemezler, elektirik parası ödemezler, Başbaknımızı Hakkariye sokmazlar.......

Üzülüyorum hiç bir tepki yok, yorum yok, Türk Milletinin sinirleri alınmış, uyuşturulmuş uyutulmuş, uyandırmak lazım

Bu konularada değindiğin için teşekürler Recep Abi
95.65.253.221
Öztürk
29 Aralık 2008 Pazartesi 23:58
Türklerden özür diliyorum
Bende bugünden itibaren bu sözde aydınların başlattıkları kampanyaya karşı kampanya başlatıyorum ve bende 'Türklerden özür diliyorum' kampanyasını başlatıyorum Türkleri analarımızı babalarımızı o tarihte yaşayan o acıları insanlarımıza yaşatan o pislik ermenilerin yaptıklarından sonra onların adına Türklerden özür diliyorum ve herkesi ermeniler adına Biz türklerden özür dilemeye davet ediyorum !!!Belki bu kampanya rencide olmuş dedelerimizin kemiklerini biraz olsun şad eder Rahat uyusunlar biz gençler gerçekleri çok iyi görüyoruz ve biliyoruz tarihtede şimdide bu millet içinde gaflet dalalet ve hatta ihanet içinde olanlar olabilir işte bu şartlar içinde dahi vazifemiz Türk ulusunu korumak ve kollamaktır Ne mutlu Türküm Diyene!
88.236.186.169
Yazarın Diğer Yazıları
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim