• BIST 9729.68
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 28 °C
  • Muğla 22 °C
  • Çanakkale 20 °C

Bakan Lütfi Elvan'a kurulan kumpas!

RECEP CANPOLAT

İngiltere'nin Başkenti Londra'da yapilan IMO Konsey toplantısına gittiğim gün, Twitter aleminde benim hakkımda #HainCanpolat BakanElvanla başlıklı bir hashtag paylaşıldı.

Yüzbinlerce Twitter kullanıcısının retweet ettiği hashtag, 28 Kasım 2014 tarihinda dunya sıralamasında 2. sıradan trent topic oldu. Ak Parti iktidarının olmazlarında "Çözüm Süreci"ni eleştirdiğim 'Sığ ve Ufuksuz Politika' başlıklı yazımın paylaşıldığı hashtag de, Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile yaptığımız röportajda atıfta bulunarak, bizim sırtımızdan Bakan Lütfi Elvan'ın itibarsızlaştırmaya çalışıldığı ortaya çıktı.

Paylaşılan Hashtag'in en ilginç dökümanı ise, "Recep Canpolat, Fethullah Gülen'in en itibarlı adamı" formatı ile "Cemaatin ikinci Ekrem Dumanlı'sıdır" yakıştırması, Allah (c.c) şahidimdir ki beni çok güldürdü.

Bre beyinsizler, Fethullah Gülen hakkındaki yazılarımdan dolayı, Gülen'in Avukatı Nurullah Albayrak kanalıyla, şahsıma ve şirketlerim aleyhine onlarca dava açılmıştır. Bunu bile araştırmadan, klayvye oynatıyorsunuz. Ayrıca benim üzerime oturmayacak tek konu, cemaat veya tarikat mensubluğudur. Buradan, cemaat ve tarikatlara, karşı olduğum anlamı çıkmasın, aksine tarikatlar ve cemaatler milletin en onemli sosyolojik gerçeğidir ve diğer anlamda sivil toplum örgütü misyonunu üslenen bir olgudur.

Gelelim bu #HainCanpolat BakanElvanla başlıklı HasgTag'in Trend Topic olma mevzusuna!...

Bu işin organizasyonunu üstlenen 19 yaşında Ö.D isimli gence, adI bizde saklI bir şirket tarafindan gönderilen mail üzerinden, #HainCanpolat BakanElvanla başlıklı Hashtag'in bir ücret karşılığında trend topic yapılması istenmiş. 

O.D isimli genç ise gönderilen Hashtag'in dünya sıralaması girmesi için fake hesaplarında olduğı bir kanal formatı ile bu HashTag'e yüklenilmesi istenerek #HainCanpolat BakanElvanla başlığının 28-29 Kasim'da dünya sıralamasında ikinci sıraya yükselmesi sağlanmış.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı'nın kim olduğunu bile bilmeyen bu genç, HainCanpolat başlığını ise Kurtlar Vadisi dizisinin fragmanında bir slogan olarak nitelemiş.

OLAYIN ARKASINDAN BİR BÜROKRAT ÇIKTI!

Bu işi Twitter'da organize eden ve hiç birşeyden haberi olmayan O.D isimli genci kullanarak, kendi şahsi çıkarları için, kıçını sağlama almaya çalışan aşşağılık bir bürokratın yaptığı, rezil bir organizasyon, geri tepti!

Bu oyunun ve kumpasin asıl amacı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kanlı-Bıçaklı olduğu 'Fethullah Gülen Cemaati' ile Recep Canpolat'ı irtibatlandırarak, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın itibarsızlaştırılmasını sağlamak.

Düne kadar beslediği muhabirler ile her türlü dalavereyi yapan bu aşağılık bürokrat, Recep Canpolat'a olan kini yüzünden Bakan Lütfi Elvan'a iftira atmaktan geri durmadı. Bu bürokrat, Recep Canpolat'ın Cemaat ve Fethullah Gülen hakkında yazdıkları yazıları yakından takip etmesine rağmen, bu kumpası kurmasındaki amacı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'in hem hükümet gözunde, hemde Cumhurbaşkanı nezdinde itibarını yok etmeye yönelik olmasıdır.

Düne kadar Fethullah Gülen'in postalını yalayan bu aşağılık bürokrat, koltuğunu sağlama almak için, sağa-sola PARALELCİ yakıştırması yapması, kalitesini ve çapını ortaya koyuyor.

Recep Canpolat'ı Fethullah Gülen ile ilişkilendirmeye çalışılırken, Ak Parti'nin çözüm süreci politikalarını eleştirdiğimiz yazıyıda ekine koyan bu bürokratın yaptığı kumpasta; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bir anlamda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'na "BAKAN ELVAN PARALELCİLER İLE İŞBİRLİĞİ YAPIYOR" algısını oluşturmasıdır..

Ey bre beyinsiz, Ey bre aşağlık müptezel, bana telefonda söylediklerini unutmadım. Bu kumpası bana direkt yapsaydın, gülüp geçerdim. Ama benim sırtımdan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'a vurman, senin nasıl karakterde olduğunu ortaya koydu. Aklın sıra bir taşla, iki kuş vuracaktın. Ama bu kuş, twitter kuşu değil! Bu oyunu yanlış kulvarda oynadın. Gözüm üzerinde... 

SES KAYITLARINI MAHKEMEYE ULAŞTIRACAĞIZ

Bu organizasyonun bir ücret mukabilinde yapan O.D isimli genc ile yaptığımız görüşmede, bütün pislikler ortaya çıktı. Bu cocuğu kullanarak kendi irinlerini saga sola sacan bu aşağlıklar, hic bir zaman bitmeyecek, aksine çoğalacaktır.

Yapılan bütün kumpasın ses kayıtları elimizde. webmasterlarımız ve avukatlarımız bütün detaylara ulaştı. Hafta sonuna kadar Cumhuriyet Savcılığına HAİNCANPOLAT iftirasından dolayı, suç duyurusunda bulunacağız.

&         &           &

Eğer bu köşenin yazarı bir cemaat veya tarikata mensup olsaydı, Allah'tan başka kimseden korkmadan ve bunu gururla haykırırdı. İnsanı rahatsız eden, bizim sırtımızdan başka insanlara zarar verilmesidir.

Allah var, gayle yok...

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
açıklansın
02 Aralık 2014 Salı 22:01
22:01
kim se bu bürokrat açıklansın bence. hep uzmanlarla ifşa edilip ordan oraya sürülecek
159.146.31.228
NEDİM GÜR
02 Aralık 2014 Salı 13:16
13:16
ÖYLE BİR DÜZEN Kİ ; "BURADA BİR HATA VAR" DESE BİRİ HEMEN VATAN HAİNİ VEYA PARALELCİ DİYE YAFTALANIYOR. OSMANLIDAN BU YANA EL ÖPEN , ETEK ÖPEN BİR MİLLETTİZ. ATATÜRK BİLE ENGELLEYEMEDİ BU DÜZENİ. YALAKALIK HER ZAMAN GEÇER AKÇE OLDU.
78.171.173.65
Abdullah Kaptan.
01 Aralık 2014 Pazartesi 21:33
21:33
memleket memleket değil de bürokrat yuvası... bu arkadaşlar bu olayı yapmadan önce keşke geçmişdeki yazılarını okusalarmış, Valla vatanı savunan bi adam o kaldı ona da paralelci dediniz ya allah büyük... Recep den çekeceğiniz var, yandaş olmayan havuz medyasına katılmayan insanların arasından başında recep olmak üzere 3,5 kişi kaldı geriye... canpolatı tanıyan tanır, tanıyanda buna asla inanmaz...
207.244.78.15
Abdullah Kaptan.
01 Aralık 2014 Pazartesi 21:29
21:29
Yahu recep ne kadar aptal ve salak insanlar var? Sen ve Cemaat? insan 1000 kere düşünmeli en az... Haklının yanında haksızın karşısında dimdik duran adam sen! ... Gerçi mesleğinizi de elinizden alacak bu paralelci herifler. Yazık bu vatana, hain olanlar belli başlı... Bi sen kaldın atmadıkları içeri. Vatanı seven, vatanına sahip çıkanların hepsi oldu VATAN HAİNİ.... Yazık memleketimin haline....
178.162.199.156
Yazarın Diğer Yazıları
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim