• BIST 9548.09
  • Altın 2492.767
  • Dolar 32.5067
  • Euro 34.5674
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 22 °C

Adının Zeki olması, insanı zeki yapmaz!

RECEP CANPOLAT

Kimden bahsettiğimizi okuyucularımız çok iyi anladı. Evet!... Salih Zeki Çakır'dan bahsediyorum.

Kendisi yarayı kaşıdı, ben o yaraya tuz basacağım...

Salih Zeki Çakır, 11. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri arifesinde denizcilik sektöründe bulunan işadamlarına telefon ederek, "Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Başbakan, Recep Canpolat'ın kaleme aldığı yazılardan dolayı rahatsız. Altın Çıpa Ödül Töreni'ne sponsor olmuşsunuz. Sponsorluğunuzu çekin, Ankara ile sıkıntı yaşamayın" özetinde ifadeler kullanıyor. Hatta Salih Zeki Çakır öyle ileri gidiyor ki, bürosuna çağırdığı denizcilere, "Recep Canpolat, FETÖ soruşturmasında gözaltına alınacak. Altın Çıpa'ya giderseniz, sizlerde savcılık tarafından ifadeye çağırılacaksınız" diyor.

Salih Zeki Çakır ve avenesinin yırtınarak engellemeye çalıştığı ve katılımın düşük olması için çırpındığı 11. Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni, kendisinin haricinde tüm denizcilik sektörünün tam kadro katılımıyla yapıldı. Hatta akçeli tetikçilerinin "Yabancılar, uçak biletini iptal etti, gelemiyor" dezenformasyonuna rağmen, 6 uluslararası örgüt ve 40'a yakın ülkenin temsilcisi, törende hazır bulundu.

Yabancı konuklar Allah'tan biletleri iptal etmişler!!! Yoksa Altın Çıpa'da oturacak yer bulamayacaklardı!!!

Gelelim bu FETÖ muhabbetine;

Salih Zeki Çakır, İpek Medya Grubu'nun Bugün Televizyonu'nun kapatılması esnasında, Bugün Televizyonu'ndaki gelişmeleri CANLI yayınlamamızı "FETÖ ile işbirliği olarak nitelemiş" ve onu da Akçeli Tetikçisine jurnallemiş.

Salih Zeki Çakır'a daha yenilir yutulur bir itirafta bulunayım! "Ben aynı zamanda Ekrem Dumanlı'nın gözaltına alındığı gün, gelişmeleri DENİZHABER.TV'den CANLI yayınladım. Bu itirafımı, hemen en yakın Cumhuriyet Savcısına jurnallemen de fayda var."

Birilerinin Salih Zeki Çakır'a, Recep Canpolat'ın gazeteci olduğunu anlatması gerekiyor.

Salih Zeki Çakır'ın çapı ve kalibresinden örnek vermeye devam edelim...

Bakın en ilgincini anlatayım. Altın Çıpa Töreni'nden bir kaç gün önce, bir denizci işadamına " Recep Canpolat'ın amacı gelecek sene yapılacak olan Deniz Ticaret Odası seçimlerinde yeniden aday olacağımdan dolayı beni yıpratmaya çalışıyor. Ama bunu başaramayacak. Deniz Ticaret Odası'nı ele geçireceğim" ifadesini kullanıyor.

Salih Zeki Çakır'ın "Ele Geçirme Hırsı"nı nereden aldığını çok iyi biliyoruz. Çakır'ın "Ele Geçirme Stratejisi, geçmişte beraber yürüdüğü, aynı yatakta yattığı, aynı yolu arşınladığı FETÖ'cülerin bir hastalığı olduğu, su götürmez bir gerçek.

BAŞBAKAN'IN İSMİYLE SEKTÖRÜ TEHDİT ETMEK!

Salih Zeki Çakır'ın Başbakan Binali Yıldırım'ın gölgesine saklanarak, sektörü tehdit etmesi yenilir, yutulur gibi değil. Bu olaylardan Başbakan Binali Yıldırım'ın haberinin olduğunu bile zannetmiyorum.

Altın Çıpa öncesi her sene aynı tehditler ortaya çıktığı için, Sayın Binali Yıldırım ile iki sene önce İzmir Ticaret Odası'nda görüşmüştüm. Hatta sayın Yıldırım'a "Sayın Bakanım, Altın Çıpa Töreni'nden rahatsızsanız bunu bilmem gerekiyor. Aleyhinde yazdığım bazı bürokratlarınız, sizin isminizi kullanarak sektördeki şirketleri sponsor olmamaları konusunda tehdit ediyorlar" demiştim. Sayın Binali Yıldırım'da bana dönerek; "Öyle saçmalık olmaz. Böyle bir şey olduğu zaman direk beni ara. Altın Çıpa Türk denizcilik sektörünün tanıtımına çok büyük katkısı oluyor. Başarılı bulduğum bir organizasyon. Kimsenin ekmeğiyle oynatmam" ifadesini kullanmıştı.

SALİH ZEKİ ÇAKIR'IN DİASPORASI!

Salih Zeki Çakır'ın devlet bürokrasisinde iş tuttuğu bürokratlar üzerinden kumpaslar kurmasının, iftiralar atmasının ve devlet içindeki diasporası kanalıyla tehditler savurmasının hesabını elbet bir gün verecek. Cumhurbaşkanı ve Başbakanın ismini kullanması, bugün bürokraside önemli bir çilingir görevi görebilir. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Salih Zeki Çakır'ı çok yakından takip ettirdiğini biliyorum. Diğer taraftan Salih Zeki Çakır'ın son zamanda çevirdiği dolaplardan ise Başbakan Binali Yıldırım'ın bilgisi olduğuna inanmıyorum.

Salih Zeki Çakır'ın diasporasına soyunan Ulaştırma ve Denizcilik bürokratları, şunu iyi bilmelidir ki; "Salih Zeki Çakır'ın bordasında olmakla bir şey kazanmıyorsunuz. Aksine batan bir teknenin bordasında olmanız, sizinde batışınızı hızlandıracaktır."

FETÖCÜLERLE İŞ TUT, SONRA MİLLETE FETÖCÜ İFTİRASINI AT!

Salih Zeki Çakır'ın, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yapılanmasının, tam göbeğinde bulunan insanlarla iş tuttuğunu bilmeyen yok gibi. Ancak beslediği akçeli tetikçiler ile millete çamur atmakta geri durmayan Salih Zeki Çakır'ın, FETÖ dosyasını açmakta fayda var.

Bunu belgeler ve açık kaynaklarla ifade etmeye çalışacağım.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün lider kadrosunda bulunan, FETÖ liderinin sır katibi olan ve FETÖ yapılanmasının kilit ismi iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konulan İlhan İşbilen'in ortağı kim?

El cevap: Salih Zeki Çakır...

Fethullahçı Terör Örgütü'nün denizcilik imamı olduğu ifade edilen firari Erhan Coşğun'un Turgutreis Denizcilik Şirketi'ndeki ortağı kim?

El cevap: Salih Zeki Çakır...

Fethullahçı Terör Örgütü'ne finans desteği sağladığı iddiasıyla Masak Raporları çerçevesinde Kanun Hükmünde Kararname'ye dayanılarak kapatılan Ekol Denizcilik Şirketi'nin sahipleri Yusuf Sertkaya ve Mustafa Sinmez'in ortağı kim?

El cevap: Salih Zeki Çakır...

Fethullahçı Terör Örgütü üyesi olduğu iddiasıyla aranan ve İngiltere'ye firar eden Mustafa Öğden'in ortağı kim?

El cevap: Salih Zeki Çakır...

Geçmiş aylarda tüzel kişiliği fesih edilen ve Fethullahçı Terör Örgütü'nün sektördeki STÖ'sü olarak öne çıkan Oruç Reis Denizcilik Kulübü'nün kurucu başkan yardımcısı kim?

El cevap: Salih Zeki Çakır...

&                             &                            &

Şimdi bu kadar içli-dışlı olduğun bu kirli yapının içinde bulunacaksın, sonra da "Recep Canpolat FETÖ Soruşturması çerçevesinde gözaltına alınacak" diyerek korkutmaya çalışacaksın, Öylemi!!!

Vah! Salih Zeki Çakır, Vah!

Bizi Cumhuriyet Savcıları ifadeye çağırırsa, gereğini yaparız. Salih Zeki Çakır ise bizim arkamızdan mevcutlu olarak gelir.

"Salih Efendi! her gün yatmadan önce Rabbime;

'Yarabbi ben bu başı sana eğdikçe, sen bu başı hiç bir kulunun önünde eğdirmiyorsun' diye dua ediyor, şükrediyorum."

Sevgi ve muhabbetle kalın...

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim