Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Kaptanoğlu, Türkiye'deki turistik yörelerin 15 temmuzdan itibaren yüzde 100 doluluğa ulaşacağını söyledi.
Kaptanoğlu, temmuz ayının gelmesiyle turizmdeki hareketliliğin arttığını, doluluk oranının yüzde 70'in üzerine çıktığını belirtti.
Sözlerini ''Türkiye'de turistik yöreler, 15 temmuzdan itibaren yüzde 100 doluluğa ulaşır. Özellikle Antalya ve ilçelerindeki otellerin tamamı dolar''la sürdüren Kaptanoğlu, doluluk oranının, 15 eylüle kadar yüzde 100 olarak seyredeceğini vurguladı.
Kaptanoğlu, 15 eylülden itibaren doluluk oranının düşmeye başlayacağını ve 15 eylülde yaklaşık yüzde 80'e düşeceğini belirtti.
15 ekime kadar olan bir aylık sürenin ortalama aynı doluluk oranıyla geçeceğine de değinen Kaptanoğlu, 15 ekimden kasım ayının sona kadar yüzde 60-70 arasında doluluk gerçekleşeceğini söyledi.
Kaptanoğlu, geçtiğimiz yıl sadece Antalya bölgesine 6 milyon 700 bin turist geldiğini hatırlatarak, bu yıl da bu rakamın 5.5 milyon olarak gerçekleşmesini beklediklerini açıkladı. DenizHaber.Com
Temmuz ortasında 'yüzde 100 doluluk'

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Kaptanoğlu, Türkiye'deki turistik yörelerin 15 temmuzdan itibaren yüzde 100 doluluğa ulaşacağını söyledi.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




ÇOK OKUNANLAR
"Yeryüzü cenneti" mavi bayraklı plajlarıyla konuklarını bekliyor
Yerli ve milli deniz otomobiline ilgi büyük
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Yılın Sualtı Fotoğrafçılığı 2020 ödülleri sahiplerini buldu
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim