• BIST 13890.91
  • Altın 6717.24
  • Dolar 45.7136
  • Euro 53.4323
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 21 °C
  • Muğla 19 °C
  • Çanakkale 25 °C

Med Marine ve Marine Römorkör güçlerini birleştirdi

Med Marine ve Marine Römorkör güçlerini birleştirdi
Aliağa-2 Bölgesel Hizmet Sahası Romörkörcülük hizmetlerinin 20 yıl boyunca işletilmesi” ihalesini kazanan ve Med Marine ile Marin Tug tarafından oluşturulan Yakamoz Girişim Grubu’nda, iş birliği imzaları atıldı.

Med Marine ve Marine Römorkör arasında, iş birliği anlaşması imzalandı.Med Marine’den  yapılan açıklamada, “23 Mayıs 2026 tarihinde, Med Marine Kılavuzluk, Römorkör ve İnşaat San. ve Tic. AŞ ile Marine Römorkör ve Kılavuzluk AŞ arasında römorkör hizmetlerine yönelik iş birliği anlaşması, Med Marine Yönetim Kurulu Başkanı Recai Hakan Şen ve Marine Römorkör Yönetim Kurulu Başkanı Recep Düzgit’in katılımıyla imzalandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ihale sonucunda; İskenderun, Ceyhan ve Aliağa 1 römorkör hizmet bölgeleri, iki şirketin ortak girişimi olarak kurulan Yakamoz Ortak Girişim tarafından işletilecektir. Denizcilik sektöründe uzun yıllara dayanan deneyim ve birikimlerini bir araya getiren Med Marine ve Marine Römorkör, bu iş birliği kapsamında operasyonel güçlerini birleştirerek römorkör hizmetleri alanında güçlü bir sinerji oluşturmayı hedeflemektedir.

İmza töreninde, hayata geçirilen bu iş birliğinin denizcilik sektörüne değerli katkılar sunacağına ve ortak operasyonel gücü daha da ileriye taşıyacağına yönelik temenniler paylaşılmıştır” denildi.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim