• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 13 °C
  • Çanakkale 11 °C

'İyi Tasarım Ödülü' Azuree 33'ün oldu

'İyi Tasarım Ödülü' Azuree 33'ün oldu
Sirena Marine, Ulaşım ve Taşıma Araçları kategorisinde "İyi Tasarım Ödülü'ne layık görüldü.

Sirena Marine, kendi bünyesindeki tasarım ekibi ve Ceccarelli Yacht Design tarafından ortaklaşa tasarlanan Azuree 33 ile "Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri"nin Ulaşım ve Taşıma Araçları kategorisinde "İyi Tasarım Ödülü'ne layık görüldü.

Sahip olduğu teknik özellikleri, çekici tasarımı ve pratik çözümler sunan detaylarıyla kısa sürede kendine saygın bir yer edinen Azuree 33, TURQUALITY® Programı dahilinde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen ve Türkiye'nin en iyi tasarımlarının ödüllendirildiği "Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri"nde kazandığı "İyi Tasarım Ödülü" ile tasarım dünyasına adını yazdırdı.

Tasarımı Sirena Marine Tasarım ekibi ve Ceccarelli Yacht Design tarafından yapılan Azuree 33, Ulaşım ve Taşıma Araçları kategorisinde ön elemeyi geçerek organizasyonun ikinci aşaması olan ve 30 Kasım – 2 Aralık 2012 tarihlerinde Haliç Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen sergiye katılmaya hak kazanmıştı. Aralarında dünyaca ünlü yerli ve yabancı tasarımcıların da yer aldığı jüri üyeleri tarafından "farklılık ve yenilikçilik, kullanıcıya sağladığı fayda, estetik katkı, sağlık ve güvenlik, üretim için tasarım kalitesi ve sürdürülebilirlik" kriterlerine göre yapılan değerlendirme sonucunda Azuree 33, "İyi Tasarım Ödülü" ile taçlandırıldı.
Fark yaratan tasarımıyla dünya çapında da ödüllendirilen Azuree 33 'daha fazla' bir tekne…

Konfordan vazgeçmeden performans isteyenler için yelken yapma keyfini en iyi yaşatan tekne olarak dünya çapında da adından sıkça söz ettiren Azuree, yenilikçi tasarımı ile aynı boydaki diğer tüm teknelerden "daha fazla bir tekne". Lanse edildiği 2010 yılından bu yana uluslararası platformlarda layık görüldüğü ödüller, sayısı her geçen yıl artan yurtdışı satış  temsilcilikleri ve yelkencilerin gösterdiği ilgi neticesinde, global marka olma hedefi doğrultusunda hızla ilerleyen Azuree, onlarca yıldır kullanılan geleneksel tekne formlarının dışında ve üzerinde.

Türkiye'nin ilk seri üretim yelkenlisi olan Azuree, uluslararası arenada sektörün prestijli ödüllerinden birinde, birincilik ödülüne layık görülen ilk Türk teknesi oldu. Azuree 33, Ekim 2010'da, 50th International Genoa Boat Show'da gerçekleştirilen dünya lansmanı sırasında Barca dell'Anno – Yılın Teknesi seçildi.

Başta America's Cup tekneleri olmak üzere pek çok rüya yelkenlinin tasarımına imza atan Giovanni Ceccarelli'nin Sirena Marine tasarım ekibiyle birlikte, ideal performans-gezi yelkenlisini yaratmak için tasarladığı Azuree 33, seyir keyfini performansla buluşturuyor ve yenilikçi tasarımı ile kalıpların dışına çıkıyor.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim