• BIST 9201.56
  • Altın 4160.965
  • Dolar 39.068
  • Euro 44.2792
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 26 °C
  • Muğla 26 °C
  • Çanakkale 26 °C

İstanbul-İzmir seferleri başlıyor

İstanbul-İzmir seferleri başlıyor
İstanbul'dan İzmir'e feribot seferleri beş yıl aradan sonra yeniden başlıyor. M/F ANKARA ve M/F SAMSUN feribotları, Tuzla tersanelerinde baştan aşağıya yenileniyor.
İstanbul'dan İzmir'e feribot seferleri beş yıl aradan sonra yeniden başlıyor. Seferleri yapacak "Ankara ve Samsun" feribotları, Tuzla tersanelerinde baştan aşağıya yenileniyor.

Denizciler A.Ş., altı yıl öncesine kadar Denizcilik İşletmeleri'nin yaptığı seferleri 15 haziranda başlatıyor.
 
Seferleri yapacak Ankara ve Samsun feribotları lüks bir hizmet verebilmek için Tuzla tershanelerinde baştan aşağıya yenileniyor.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Denizciler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Başaran Ulusoy, "yeni baştan yapılmış gibi söküldü. Motorlarından tutun havuzuna kadar restoranlar genişletildi. Lokantasıyla, sinemasıyla, spor salonu, alışveriş merkezleriyle mükemmel bir hizmet vereceğiz" diyor.
 
Feribotların yenilenmesi için 20 milyon dolara yakın para harcandı. 550 yolcu ve 200 araç kapasiteli feribotlar, her sabah İstanbul'dan İzmir'e, her akşam da İzmir'den İstanbul'a sefer yapılacak.
Kaynak:CNNTÜRKDenizHaber.Com
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim