• BIST 14274.02
  • Altın 6129.23
  • Dolar 46.5914
  • Euro 53.073
  • İstanbul 29 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 34 °C
  • Antalya 35 °C
  • Muğla 31 °C
  • Çanakkale 29 °C

Galatasaray adası Reina'ya kiralandı

Galatasaray adası Reina'ya kiralandı
Galatasaray Spor Kulübü, Kuruçeşme'deki Galatasaray Adası'nı, İstanbul'un gözde eğlence merkezlerinden Reina'ya yıllık 400 bin dolardan 3 yıllığına kiraladı.
Galatasaray Kulübü, Kuruçeşme'deki Galatasaray Adası'nı, İstanbul'un gözde eğlence merkezlerinden Reina'ya kiraladı.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, adanın, yıllık 400 bin dolardan 3 yıl için Reina'ya kiralandığı, söz konusu işletmenin, sözleşme gereği bu 3 yıl içinde Galatasaray Adası'na 2.5 milyon dolar tutarında yatırım yapacağı bildirildi.

Galatasaray Kulübü Sosyal Tesisleri üyelerinin, adadaki havuzdan ve motor taşımasından ücretsiz yararlanabilecekleri, ayrıca tesiste üyelere ayrı bir mekan tahsis edileceği ve bu mekanda geçerli olacak fiyatların, Galatasaray Kulübü tarafından belirleneceği kaydedildi.

Bu arada sözleşme sona erdiğinde, yatırımlardan oluşan değerlerin de Galatasaray Kulübü'ne kalacağı açıklandı.
DenizHaber.Com
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim