• BIST 9565.57
  • Altın 4045.197
  • Dolar 38.8377
  • Euro 43.6762
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 28 °C
  • Antalya 26 °C
  • Muğla 25 °C
  • Çanakkale 26 °C

Efsanevi ‘Domuz Burun’ yıllar sonra yakalandı!

Efsanevi ‘Domuz Burun’ yıllar sonra yakalandı!
Balıkçıların yıllardır tekrar görmeyi hayal ettiği, mersin balığının az rastlanılan bir türü olan ‘Domuz Burun’ 19 yaşındaki bir Kanadalı genç tarafından yakalandı.

Kanada’nın Lillooet  kasabasının yakınlarında Fraser Nehiri’nde , balıkçıların yıllardır tekrar görmeyi hayal ettiği, mersin balığının nadir rastlanılan bir türü olan ‘Domuz Burun’ yakalandı.

Yaklaşık üç metre uzunluğa ve 295 kilogram ağırlığa sahip olan mersin balığı, 19 yaşındaki Kanadalı bir genç tarafından yakalandı.

40 SENEDİR İZİNE RASTLANILMADI!

Neredeyse 40 senedir izine rastlanılmayan ‘Domuz Burun’  kasabada yaşayan balıkçılar için bir efsaneye dönüşmüştü. Pembe burnu ve devasa boyutlarıyla herkesi şaşırtanbalık sayesinde, 19 yaşındaki genç bir anda yerel halkın kahramanı oldu.

Yaklaşık 80 yaşında olduğu tahmin edilen ‘Domuz Burun’ un Kanada sahillerine nasıl ulaştığı bilinmiyor.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
erdem
28 Ağustos 2016 Pazar 15:22
15:22
tekrar nehire bırakmışlar neyseki...
176.33.85.90
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim