• BIST 11721.72
  • Altın 6651.76
  • Dolar 49.5207
  • Euro 55.7448
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 16 °C

İMEAK DTO'da Meclis Başkanı Tamer Kıran seçildi

İMEAK DTO'da Meclis Başkanı Tamer Kıran seçildi
DTO’da Tamer Kıran ve Salih Zeki Çakır'ın Meclis Başkanlığı için yarıştığı seçimi önceki dönem İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran kazandı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın merkez binasında gerçekleşen Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu seçimlerinde Tamer Kıran Meclis Başkanı seçildi. Kıran kullanılan oyların 61’ini aldı. Salih Zeki Çakır ise 55 oy aldı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası’nda bugün hem Meclis Başkanı hem de Yönetim Kurulu seçimi için sandıklar kuruldu. Oda Meclisi Yönetim Kurulu seçimlerinin ardından Meclis Başkanı'nı belirlemek için oy verme işlemlerini gerçekleştirdi. Tamer Kıran ve Salih Zeki Çakır'ın yarıştığı seçimi önceki dönem İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran kazandı.

120 üyenin bulunduğu Oda Meclisi'nde toplam 116 üye oy kullanırken Kıran 61, Çakır ise 55 oy aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı. 4 meclis üyesi ise oylamaya katılmadı.

11 Ekim’de Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan 48 meslek komitesine yönelik seçimlerde, Recep Düzgit’in mavi listesi 61 meclis üyesi çıkararak çoğunluğu sağlamış, Şadan Kaptanoğlu’nu destekleyen sarı liste ise 59 üyede kalmıştı.

Meclis divanı Tamer Kıran, Murat Er, Adnan Naiboğlu ve Serra Deval’den oluştu.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim