• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 20 °C
  • Çanakkale 15 °C

Woman TV, İzmir lansmanını Ege Perla'da yapacak

Woman TV, İzmir lansmanını Ege Perla'da yapacak
Yaklaşık 1 yıl önce yayın hayatına başlayan, deneyimli kadrosu, başarılı programlarıyla sektörlerin, kadın dünyasının nabzını tutan ve kadınların gücünü yansıtmaya çalışan Türkiye’nin yaşam kanalı Woman TV, İzmir lansmanını Ege Perla’da yapacak.

“Bu güzel ülkenin kadınları en iyisini hak ediyor” sloganıyla yaklaşık 1 yıl önce yola çıkan Türkiye’nin yaşam kanalı Woman TV'nin İzmir lansmanı Ege Perla’da gerçekleştirilecek.

Ege Perla’da 39. katta 4 Ekim 2019 Cuma günü saat 19.00'da düzenlenecek İzmir lansmanına Woman TV Kurucularından Recep Canpolat, Woman TV Genel Müdürü Ali Güven, Woman TV Genel Yayın Yönetmeni Ahu Özyurt, Woman TV Kurumsal İletişim Direktörü Gülcan Tuğ, Woman TV'de bir İzmir klasiği haline gelen “Peyvend ile Kalbim Ege”de programının yapımcısı, sunucusu Peyvend Öksüz ve İzmir’in ekonomi, sanat, siyaset ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri katılacak.

Woman TV İzmir lansmanı öncesinde Ege Perla AVM Müdürü Ersin Bal'ın ev sahipliğinde bir araya gelen Woman TV Genel Müdürü Ali Güven ve Yapımcı Peyvend Öksüz, İzmir seyircisinin kuruluşundan itibaren büyük ilgiyle takip ettiği Woman TV'nin İzmirliler’e özel bir geceyle teşekkür edeceğini söyledi.

Woman TV Genel Müdürü Ali Güven ise, “İzmir ve Ege Bölgesi taşıdığı büyük potansiyelle bizim için ayrı bir önem sahip. Özellikle yapımcılığını Peyvend Hanım’ın yaptığı “Peyvend ile Kalbim Ege’de” programı, İzmir ile aramızdaki bu bağı daha da güçlendirdi. Yeni yayın döneminde de ses getiren yapım ve projelere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Ege Perla AVM Müdürü Ersin Bal da bulunduğu bölgeyi sahiplenerek tüm şehri kucaklayan, İzmir’in kültür ve sanat hayatına yatırımlar yapan, İzmir’in ilk karma projesi Ege Perla olarak Woman TV'nin İzmir lansmanına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktardı ve İzmirlileri özel bir gecenin beklediğini vurguladı.

D-Smart 53. KANAL, Turksat, Turkcell TV Plus, Vodafone TV ve Blu TV platformlarından yayın yapan Woman TV, deneyimli kadrosu ve başarılı programlarıyla sektörlerin ve kadın dünyasının nabzını tutmaya ve kadınların gücünü yansıtmaya devam ediyor.

WOMANTV'Yİ İZLEMEK İÇİN UYDU PARAMETRELERİ:

TÜRKSAT 4-A UYDUSU FREKANS 12034

D-SMART 53. KANAL

MOBİL UYGULAMALARINDA WOMANTV PARAMETRELERİ

TURKCELL TV PLUS

VODAFONE TV 55. KANAL

BLUTV

İNTERNET ORTAMINDA WOMANTV PARAMETRELERİ

WWW.WOMANTV.COM.TR

WWW.WMTV.COM.TR

woman_tv_1.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim