• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 12 °C
  • Çanakkale 16 °C

Salih Zeki Çakır'ın İMEAK DTO seçim stratejisi deşifre oldu

Salih Zeki Çakır'ın İMEAK DTO seçim stratejisi deşifre oldu
İMEAK Deniz Ticaret Odası seçimleri yaklaşırken, adaylığını açıklayacak isimler stratejilerini belirlemeye başladı. Bu konuda öne çıkan Salih Zeki Çakır, çalışmalarını hızlandırdı.

Geçen dönem Fetullah Gülen Cemaati'nin (FETÖ/PDY Yapılanması) desteğini arkasına alarak İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanlığı'na aday olan Salih Zeki Çakır, Kasım-2017'de yapılacak olan İMEAK DTO seçimlerinde yeniden aday olmak için çalışmalarını hızlandırdı.

9 Mayıs 2013 tarihinde yapılan seçimlerde beklenenin üstünde oy alarak başarılı bir grafik çizen Salih Zeki Çakır, aldığı yüzde 45 oya rağmen İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclisi'ne, ancak yüzde 10 üye sokabilmişti.

O dönem Fethullah Gülen Cemaati olarak bilinen, bugün ise hain bir terör örgütü olarak nitelenen FETÖ'nün o dönemdeki İMEAK Deniz Ticaret Odası adayı olan Salih Zeki Çakır, yeni bir strateji ile yeniden sahneye çıkacak gibi görünüyor.

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası devlete sızan FETÖ/PDY yapılanması, bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla temizlenirken, denizcilik sektöründe Salih Zeki Çakır'ın FETÖ yapılanmasıyla olan ilişkilerini deşifre eden Deniz Haber Ajansı'na karşı, İMEAK DTO seçimlerinde medya ayağını güçlendirmek için Türk Deniz Medya adıyla yeni bir internet sitesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Test yayınına başlayan TURKDENIZ.COM internet sitesinden İMEAK DTO seçimleri öncesi rakiplerine karşı ALGI OPERASYONLARI yapmayı hedefleyen Salih Zeki Çakır, diğer taraftan "DEĞİŞİM ZAMANI" sloganıyla DTO2017.ORG sitesini yayın hayatına soktu. Salih Zeki Çakır'ın şirket adresinde yayın hayatına başlayan internet sitelerinin, önümüzdeki günlerde tam zamanlı olarak yayın yapacağı öğrenildi.

Geçen dönem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğini alarak seçime giren Metin Kalkavan'ın karşısına, CEMAAT (FETÖ/PDY) yapılanmasını arkasına alarak aday olan Salih Zeki Çakır'ın, Kasım-2017'de yapılacak seçimlerde nasıl bir yol izleyeceği, yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

ÇAKIR'IN ORTAKLARI; YA CEZAEVİNDE, YADA FİRARDA!

FETÖ/PDY yapılanmasının denizcilik sektöründe faaliyet geçirilen Sivil Toplum Örgütleri olan ve bugün kapısına kilit vurulan BADER (Barbaros Denizciler Derneği) ve ODEK (Oruç Reis Denizciler Kulübü) gibi kuruluşlarda kurucu veya kurucu başkan yardımcısı olan Salih Zeki Çakır'ın, FETÖ yapılanmasının lider kadrosunda bulunan isimlerle ticari ortaklıklarının devam etmesi, kafalarda soru işareti oluşmasına neden oluyor.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) lider kadrosunda bulunan ve cezaevinde tutuklu olarak vatana ihanetten yargılanan İlhan İşbilen, FETÖ'nün denizcilik imamı olduğu iddia edilen firari Erhan Coşgun gibi onlarca isim ile ortaklık yapan Salih Zeki Çakır'la ilgili, Cumhuriyet Savcılarının bugüne kadar bir soruşturma açmaması, hatta ifadeye bile çağırmaması ibretle izleniyor.

ÇAKIR, BESLEME BASINI YEDEKTE BEKLETİYOR!

Deniz Haber Ajansı'na karşı, denizcilik sektöründe beslediği sözde basın kuruluşları ile birlikte devlet ricalini kullanmaktan çekinmeyen Salih Zeki Çakır, hedefine koyduğu İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanlık koltuğu için en büyük engeli, yine Deniz Haber Ajansı olarak görmeye devam ediyor.

Bunun için Deniz Haber Ajansı'na reklam veren şirketleri arayarak "Beyefendi Reklam Vermenizi İstemiyor" diyerek tehdit etmeyi meslek haline getiren Salih Zeki Çakır, İMEAK Deniz Ticaret Odası seçimlerinde, yine o besleme basın ile lojistik destek almayı planladığı yoğun bir şekilde dile getiriliyor.

SALİH ZEKİ ÇAKIR'IN MEDYA ATAĞI! İŞTE O SİTELER!

cakir_site_buyuk.jpg

Haber - Analiz : Recep CANPOLAT / Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Venta
13 Ocak 2017 Cuma 17:41
17:41
Salih Zeki Çakır'ı anladık da yine Metin Kalkavan mı aday olacak? Ondan mı bu tantana?
163.172.223.200
MICS
13 Ocak 2017 Cuma 16:35
16:35
Süper gaz yorumlar yapılıyor. Ey Denizcilik camiası! Gaza gelme! Bunlar danışıklı dövüş, dalaşır gözüküyorlar, sonra mağduriyet edebiyatı yapacaklar. HAH HAAA yemezler. Anlamayan varsa brokerlere sorsun en eski iyi polis-kötü polis numarası bu.
85.97.187.88
Bir Bilen
13 Ocak 2017 Cuma 11:56
11:56
Ben Salih Zeki Çakır'ın yerinde olsam, O devlet ricali kanalıyla bu Deniz Haber Ajansı'nı bir kanun hükmünde kararname ile kapattırırım. Salih bey Eğer bunu beceremezsen tüm TEMİZ çamaşırların bu siteden ipe asılacak gibi görünüyor. Hatta Recep Canpolat'ı bir sulh ceza hakimliği vasıtasıyla cezaevine bile attırman gerekir. Yoksa işin ZOR SALİH EFENDİ...
172.98.79.132
Çakırsever, recepsavar
13 Ocak 2017 Cuma 10:50
10:50
Burada aklananlar devlet tarafından tutuklama kararıyla aranıyor.
Burada FETÖ'cü olduğu iddia edilenler göğsünü gere gere geziyor.
Bu işte bir yanlışlık var, sayın Canpolat.
85.97.187.88
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim