• BIST 14231.02
  • Altın 6094.83
  • Dolar 47.0497
  • Euro 54.0465
  • İstanbul 30 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 36 °C
  • Antalya 39 °C
  • Muğla 33 °C
  • Çanakkale 31 °C

Porto Riko’da kruvaziyer turizmi hareketleniyor

Porto Riko’da kruvaziyer turizmi hareketleniyor
Porto Riko’da, kruvaziyer turizmi hareketlenmeye başladı.

Yaz sezonunun başlamasıyla Porto Riko’da, kruvaziyer turizminde hareketlenme başladı. Geçen ay 17 bin kruvaziyer yolcuyu ağırladı. Mayıs ayında 100 bin, Haziran ayında ise 131 bin yolcunun Porto Riko’yu ziyaret etmesi bekleniyor. 

Bu sezon Royal Caribbean’ın ‘M/S SILVER WIND’, ‘M/S VIKING SEA’, ‘M/S SILVERSEA’ ve ‘M/S FREEDOM OF THE SEA’ de dahil olmak üzere 14 kruvaziyer gemisinin Porto Riko’ya giriş yapacağı öğrenildi.

Porto Riko’nun 2018-2019 sezonunda bir milyon 700 bin yolcuyla rekor kırması bekleniyor ve bu da ada için yaklaşık 250 milyon dolarlık bir gelir getiriyor.

Porto Riko Turizm Şirketi (PRTS) Direktörü Carla Campos, büyük adımlar attıklarını ve kapsamlı bir strateji yürüttüklerini söyledi. Yenilenen otelleriyle kruvaziyer yolcularına hizmet etmek için sabırsız olduklarını söyledi.

Şu anda, 11 bin 500'ün üzerinde odayla çalışan 130'dan fazla otel bulunuyor. Otellerin yenileme çalışmaları tamamlandığında, envantere 3 bin 500 ile 4 bin oda eklendi. 

Çağla PULATKAN / DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim