• BIST 9693.46
  • Altın 2508.517
  • Dolar 32.5733
  • Euro 34.7678
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 15 °C

Naiboğlu, Armona Denizcilik'i kurşunladı

Naiboğlu, Armona Denizcilik'i kurşunladı
Naiboğlu Denizcilik Şirketi sahibi Sinan Naiboğlu, kendisini dolandırdığını iddia ettiği, Lorenz Weinstabl ait Atlantis Tankers, NİVEKO ve Armona Denizcilik bulunduğu binayı kurşunladı.

SİNAN NAİBOĞLU, LORENZ WEINSTABL'A AİT ATLANTİS TANKERS, NİVEKO VE ARMONA DENİZCİLİK ŞİRKETLERİNİN BULUNDUĞU BİNAYI KURŞUNLADI

Naiboğlu Denizcilik Şirketi sahibi Sinan Naiboğlu, kendisini dolandırdığını iddia ettiği, Lorenz Severin Moritz Weinstabl ait Atlantis Tankers, NİVEKO ve Armona Denizcilik bulunduğu binayı kurşunladı.

Dün gerçekleşen olayda, kendisini dolandırdığını iddia ettiği Lorenz Weinstabl'a ait binaya gelen Sinan Naiboğlu, alt katta kiralık olarak bulunan Yazılım Firmasını ve binanın değişik yerlerine bir şarjör mermi boşalttığı ve olay yerinden, bir ticari taksi ile kaçarken yakalandığı öğrenildi.

OLAYIN PERDE ARKASI

Sinan Naiboğlu, Caterpillar'ın Deniz Motorları üreten firması MaK'ın Türkiye Temsilcisi olan NİVEKO'dan bir ürün alıyor. Bu ürün ayıplı çıkması üzerine NİVEKO'nun sahibi Lorenz Weinstabl'a telafi etmesi konusunda gerekli başvuruyu yapıyor. Ancak Lorenz Weinstabl, Sinan Naiboğlu'nun hiç bir isteğini yerine getirmiyor. Bunun  üzerine Sinan Naiboğlu, MaK'ın Türkiye Temsilcisi NİVEKO'yu Caterpillar'a şikayet ediyor.

Caterpillar; NİVEKO ve Lorenz Weinstabl hakkında şikayetlerin üst üste gelmesi üzerine, Lorenz Weinstabl'e ait NİVEKO'nun MaK Türkiye Temsilciliğini elinden alarak Borusan'a veriyor. Cat Finans Türkiye'ye gelerek Sinan Naiboğlu'nun zararları ile ilgili masaya oturuyor. Ancak Lorenz Weinstabl elindeki belgelere dayanarak, MaK'tan kalan alacakları olduğunu belirterek, Sinan Naiboğlu'nun gemisine ihtiyatı tedbir koyduruyor.

İşleri yoluna koyma noktasına gelen Sinan Naiboğlu, Lorenz Weinstabl'e borçlarını ödediği halde ihtiyatı tedbir kararını duyunca, ortağı Y.D'nin üzerine kayıtlı tabancayı alarak, Kuruçeşme'de bulunan Lorenz Weinstabl ait binayı dün sabah saatlerinde kurşun yağmuruna tutuyor.

Sinan Naiboğlu, ticari bir taksi ile olay yerinden kaçmaya çalışırken, bölgeden geçen Beşiktaş Asayiş Ekipleri tarafından yakalandı.

armona_2.jpg

armona_1.jpg

lorenz_weinstabl_sinan_naiboglu.jpg

Haber: Recep CANPOLAT - Deniz Haber Ajansı

www.DenizHaber.Com.tr (ÖZEL HABER)

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
ADİL HAKYEMEZ
28 Mart 2013 Perşembe 14:57
GEÇ BİLE KALMIŞ
KAFASINA SIKMAK LAZIM.BU SEKTORDE EZMEDIİI ARMATOR MU KALDI?
85.107.144.103
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim