• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 25 °C
  • Muğla 20 °C
  • Çanakkale 18 °C

MSC Cruises, iki gemisi ile unutulmaz dünya turunu gerçekleştiriyor

MSC Cruises, iki gemisi ile unutulmaz dünya turunu gerçekleştiriyor
Dünyanın üçüncü büyük ve en hızlı büyüyen gemi seyahati markası olan MSC Cruises, MSC Poesia ve MSC Magnifica'daki konuklarına iyi yolculuklar diledi ve iki gemi Cenova, İtalya'dan eş zamanlı olarak sektörde bir ilki gerçekleştirerek dünya seyahatleri için yola çıktı.

Yolculukların başında birlikte yola çıkan iki gemi, dünya çapında farklı rotalar sunmak için Akdeniz'in kıyısında yollarını ayıracak. Misafirler, MSC Magnifica ile 119 gün ve MSC Poesia ile 117 gün sürecek unutulmaz seyahatlerinde bavullarını toplayıp açmak zorunda kalmadan dünyayı keşfedecekler.

Misafirler gemi yolculukları sırasında sadece dünyanın muhteşem destinasyonlarından bazılarını ziyaret etmekle kalmayacak, aynı zamanda dünya lezzetlerini keşfedebilecekler.

MSC Cruises misafirlerinin beklediği yüksek kaliteli, uluslararası yemek seçeneklerine ek olarak, 2023 dünya turuna katılan seyahatseverler ödüllü şefler tarafından hazırlanan menülerle eşsiz bir deneyim yaşayacaklar.

Ünlü ve ödüllü şefler, dünyanın dört bir yanından kendi mutfaklarının en iyi yemeklerinden oluşan eksiksiz bir menü hazırlamak için farklı aralıklarla gemi yolculuklarına katılacaklar ve ana restoranlarda misafirlerini ağırlayacaklar.  

MSC Cruises, buz oymacılığından şampanya tadımına kadar, uzmanlık gerektiren konularda çeşitli dersler, 30'dan fazla farklı tam ölçekli prodüksiyon şovu, dans dersleri, dil okulları ve daha fazlasını içerecek şekilde, konukların deneyimlerini zenginleştirmek üzere özel bir program hazırladı.

msc-world-cruises-2023-depart-genoa,-italy-05.01.2023.jpg

2023'te uzak rotaları keşfetmek isteyen konuklar, 2023 MSC Dünya Turu’nun daha kısa programları için kalan son kabinleri rezerve edebilirler. 

Ocak 2024'te yola çıkmak üzere, 31 farklı ülkede 52 muhteşem destinasyonu içeren büyüleyici, yepyeni bir seyahat programı ile 2024 MSC Dünya Turu’na rezervasyonlar devam ediyor.  

2024 dünya turunun öne çıkan en önemli bölgesi ise, güçlü Amazon nehri üzerinden Brezilya Amazonu’nun keşfedildiği bölüm. 

msc-magnifica-001.jpg

MSC Magnifica Hakkında

MSC Magnifica, gerçek konforu ve eşsiz tarzı konuklarının beğenisine sunarak seyahat etmelerini sağlayacak. 2009 yılında inşa edilen gemi, modern ve konforlu kabinlerin yanı sıra  filonun en yüksek balkonlu kabine sahip gemilerinden biri olmakla beraber yüksek kaliteli hizmeti, otantik yemek seçeneklerini içeren geniş alanlara sahip restoranları ve 11 barı, yüzme havuzları, çeşitli eğlence ve dinlence aktivitelerini sunan, MSC Cruises gemilerinin farkını ortaya koyan tüm özelliklere ve ustaca bir tasarıma sahip gemilerden biridir. En taze malzemelerle dünyanın dört bir yanından otantik ilhamla hazırlanan yemekler sunan gurme restoranlardan tam ölçekli bir kumarhane, panoramik diskotek, puro salonu, 4D sinema ve çok daha fazlasını içeren çok çeşitli birinci sınıf eğlenceye kadar konuklar MSC ayrıcalığını tüm ayrıntılarda hissedecekler. 

msc-poesia.jpg

MSC Poesia Hakkında

MSC Poesia’da konuklar, zarif tasarımla güzelleştirilmiş rafine bir konfor dünyasına girecekler. Gemide muhteşem fuaye şelalesinden Zen Garden'a, otantik Japon Sushi barından buhar odası, cazip tedavi seçenekleriyle saunası olan zengin MSC Aurea Spa sağlıklı yaşam merkezine kadar keyif alınacak çok şey var. Aynı zamanda basketbol ve tenis kortu, shuffleboard, son teknoloji spor salonu ve mini golf alanına ek olarak 3 yüzme havuzu, 4 jakuzi ve havuz başında bulunan dev sineması MSC Poesia'nın özelliklerinden sadece birkaçıdır.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim