Türkiye’nin önemli su alanlarından, göçmen kuşların uğrak yeri olan Balıkesir’deki Manyas Gölü’nde su seviyesi düşünce, 20 yıl önce göle çakılan askeri helikopterin enkazı ortaya çıktı.
Balıkçılar, helikopter enkazını kuraklık nedeniyle derinliği yer yer bir metreye kadar düşen gölde Kale Önü mevkiinde buldu. Gölde yıllardır balıkçılık yapan Çetin Batmaz (48), helikopterin 1987 yılında düştüğünü, helikopterde sivil olarak bulunan bir albayın oğlunun da öldüğünü söyledi. Balıkçılar, kuşların göle uğramaz olduğunu ve balık sayısının da giderek azaldığını ileri sürdü.
Manyas Göl'ü kurudu ortaya enkaz çıktı

Göçmen kuşların uğrak yeri olan Balıkesir’deki Manyas Gölü’nde su seviyesi düşünce, 20 yıl önce göle çakılan askeri helikopterin enkazı ortaya çıktı.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim