• BIST 9486.56
  • Altın 4175.093
  • Dolar 39.1971
  • Euro 44.6439
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 31 °C
  • İzmir 34 °C
  • Antalya 30 °C
  • Muğla 29 °C
  • Çanakkale 28 °C

Jandarma ekiplerinden caretta caretta yuvası denetimi

Jandarma ekiplerinden caretta caretta yuvası denetimi
Alanya Demirtaş Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri Demirtaş, Keşefli, Seki, Yeşilöz ve Uğrak Mahalleleri’nin sahil kesimlerinde deniz kaplumbağalarının yuvalama alanları denetlendi.

Alanya Demirtaş Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından nesli tehlike altında olan Yeşil Deniz Kaplumbağaları ve Caretta Careattaların yuva alanları kontrol edilerek vatandaşlara bilgilendirme yapıldı.

Alanya Jandarma Komutanlığı tarafından Demirtaş, Keşefli, Seki, Yeşilöz ve Uğrak Mahalleleri’nin sahil kesimlerinde deniz kaplumbağalarının yuvalama alanları denetlendi. Herhangi bir olumsuzluğa rastlanmayan denetimlerde, ekiplerimiz sahilde bulunan vatandaşlara Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün deniz kaplumbağalarının korunmasına ilişkin 2009/10 sayılı genelgesini hatırlatarak bilgilendirme faaliyetlerinde bulundu.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim