• BIST 9079.97
  • Altın 2323.82
  • Dolar 32.3831
  • Euro 34.8459
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 14 °C
  • Çanakkale 12 °C

İMEAK DTO Kocaeli Şubesi'nde Yönetim Kurulu oluşturuldu

İMEAK DTO Kocaeli Şubesi'nde Yönetim Kurulu oluşturuldu
İMEAK DTO Kocaeli Şubesi, Meclis Üye seçimlerinin ardından Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu'nu oluşturdu. Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Vedat Doğusel’in yaptığı DTO Kocaeli’de, üyelerin talebi üzerine Meclis Başkanı Vefa İbrahim Aracı oldu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Kocaeli Şubesi, 3 Ekim Pazartesi günü çok geniş bir katılımla Meclis Üye seçimini gerçekleştirmişti. Ses getiren seçimin ardından yapılan toplantı ile Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu oluşturuldu. Meclis üyelerinin İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbataları almalarını takiben tek liste olarak seçime katılan Vedat Doğusel’in listesi tüm meclis üyelerinin oylarını alarak Kocaeli’nin denizcilik sektörü yönetiminde söz sahibi oldu.

photo-2022-10-11-13-42-20.jpg

KOCAELİ’YE HİZMET İÇİN VARIZ

Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu’nda Vedat Doğusel’in listesinde Can Özgülenç, Kürşat Bal,
Bahri Kaya ve Ali Keskin yer aldı. Geçici seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra konuşan
Vedat Doğusel, “Kocaeli’ye hizmet için var olduklarını, Kocaeli’yi denizcilik sektörünün başkenti yapabilecek çalışmaları ve projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını ve diğer paydaş kurumlarla birlikte sosyal çalışmalarda yer almak istediklerini belirtirken, tüm üyelerimizle
çoğulcu katılımcı anlayış doğrultusunda Denizci Millet, Denizci Ülke ve Denizci Kocaeli vizyonu ile hareket etmek istiyoruz” dedi.

photo-2022-10-11-13-42-21.jpg

KAYA BAŞKANLIĞINDA TOPLANTI YAPILDI

Yönetim Kurulu seçimleri ardından İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi yeni dönem
meclis üyelerinin katıldığı ilk meclis toplantısı, en yaşlı üye olan Bahri Kaya başkanlığında
gerçekleştirildi. Başkan Bahri Kaya yeni dönemin meclis üyelerine, camiaya ve kuruma hayırlı olması temennisi ile başlattığı meclis toplantısında “Oda Başkanlığını büyük özveri ile gerçekleştiren Sn. Vedat Doğusel ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi. Ardından meclis
başkanı ve başkan yardımcısı seçimi gerçekleştirildi. Gizli oy açık tasnif usulü ile yapılan seçimde Vefa İbrahim Aracı Meclis Başkanı, Yılmaz Sarıaslan Meclis Başkan Yardımcısı olarak seçildi.

photo-2022-10-11-13-42-21-4.jpg

VEFA İBRAHİM ARACI TEŞEKKÜR ETTİ

Yeni Meclis Başkanı Vefa İbrahim Aracı “İMEAK DTO Kocaeli Şubesi 2. Dönem faaliyetlerine Meclis Başkanı olarak seçilmemden dolayı meclis üyelerinin hepsine tek tek teşekkür ediyorum” dedi. Yeni dönem meclis üyeleri sıra ile söz alarak duygu ve düşüncelerini aktardılar.

photo-2022-10-11-13-42-20-2.jpg

HEP BİRLİKTE İLERİYE DOĞRU

Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel ise son olarak, “Hep birlikte ileriye doğru gitmemiz lazım. Yapma kabiliyeti ve icra kabiliyeti bizde. Biz seçildik, bundan sonra hiçbir mazeret yok ve bunu başaracağımıza canı gönülden inanıyorum. Bugün bu mecliste bunu hissediyorum, inşallah daha da ileriye gideceğiz” ifadesi ile düşüncesini aktardı.

photo-2022-10-11-13-42-20-3.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim