• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 21 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 15 °C

İMEAK DTO İzmir Şubesi’nin seçim heyecanı başladı

İMEAK DTO İzmir Şubesi’nin seçim heyecanı başladı
İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi seçimleri bugün DTO İzmir Erdoğan Yılmaz Meclis Salonu’nda gerçekleşiyor. 11 aylık bir seçim sürecinin ardından, bugün İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi’nin yeni başkanı belirleniyor.

Mavi liste ile seçime giren Gökalp Erim ve beyaz liste ile seçime giren İMEAK DTO İzmir Şubesi mevcut başkanı Yusuf Öztürk’ün başkanlık için yarıştığı seçimde 20 yeni meclis üyesi de seçilecek.

Tamer Kıran’ın öncülüğünde yola çıkan ‘Hepimizin Odası Hareketi’nin DTO İzmir Şube Başkan adayı Gökalp Erim; ‘İzmir için hayırlı olsun, seçim sonuçlarını bekleyip göreceğiz.’ dedi.

İMEAK DTO Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk ise; ‘Sektöre faydalı olan kişinin kazanmasını temenni ediyorum, ne olursa olsun denizcilik sektörüne hayırlı olsun.’ şeklinde konuştu.

Seçime farklı illerden birçok meclis üyesi katıldı. Denizcilik Sektör Meclis Başkanı Erol Yücel, Kenan Turkantos, Denizcilik Federasyonu Başkanı Erkan Dereli, Cihan Ergenç, Savaş Ercan, Arslan Bilgi gibi isimler de seçimleri izlemek ve oy vermek amacıyla İzmir’de bulunuyor. 

Seçim öncesi düşüncelerini aktaran Denizcilik Federasyonu Başkanı Erkan Dereli, çok uzun bir seçim süreci olduğunu belirterek; ‘Demokratik bir seçim atmosferinde, hake den kazansın. Ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.’ şeklinde konuştu.

Denizcilik Sektörü Meclis Başkanı Erol Yücel ise; ‘Seçim maratonu devam ediyor. Önemli olan yarışın huzur içerisinde centilmence yapılması. Sonucun sektörümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum.’ yorumunda bulundu.

Kenan Turkantos, bugün oy kullanamayacağını, iki başkan adayına da başarılar dilediğini dile getirdi. 

Mavi ve beyaz listelerin yarıştığı seçimlerde , sabah 09.00’da başlayan oy verme işlemi 17.00’a kadar sürecek. İMEAK DTO İzmir Şubesi’nin yeni başkanının belirleneceği seçimlerde, 20 yeni meclis üyesi de seçilecek. Yaklaşık 650 firmanın yetki belgesi aldığı ve seçimlere yüzde 80 katılımın beklendiği öğrenildi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi seçimleri, gün içerisinde DenizHaber.TV’den canlı olarak yayınlanmaya devam edecek.

imeak-dto-izmir-subesi’nin-secim-heyecani-basladi_1.jpgimeak-dto-izmir-subesi’nin-secim-heyecani-basladi_2.jpgimeak-dto-izmir-subesi’nin-secim-heyecani-basladi_3.jpgimeak-dto-izmir-subesi’nin-secim-heyecani-basladi_4.jpg

imeak-dto-izmir-subesi’nin-secim-heyecani-basladi_5.jpgimeak-dto-izmir-subesi’nin-secim-heyecani-basladi_6.jpgimeak-dto-izmir-subesi’nin-secim-heyecani-basladi_7.jpgBuse ÜRGİR / DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim