• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 10 °C
  • Çanakkale 11 °C

İMEAK DTO Geleneksel 16. Fotoğraf Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu

İMEAK DTO Geleneksel 16. Fotoğraf Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın düzenlediği ‘Resim ve Fotoğraf Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında İstanbul’da Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı okulların katılımıyla “Denizcilik” konulu “Resim Yarışması” ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteği ile “Deniz ve Çevre” konulu İMEAK Deniz Ticaret Odası Geleneksel 16. Fotoğraf Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen törene, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri,  İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Müdürü Abdurrahman Ensari, öğrenciler, veliler ve yarışma jürisi üyeleri katıldı.

Törende , İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Deniz Ticaret Odası’nın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Bir yandan ülkede denizciliğin gelişmesi için çalışmalar yaparken, diğer yandan gençlere ve çocuklara denizciliği öğretmek, deniz sevgisini, deniz kültürünü aşılamak için faaliyetlerde bulunduklarını anlatan Kıran, “Resim yarışması da fotoğraf yarışması da aslında uzun zamandan beri yaptığımız bir  organizasyon. Amacımız ülkemize, gençlere, insanlarımıza denizin önemini aktarabilmek, denizin ne kadar vazgeçilmez olduğunu anlatabilmek, denizi sevdirebilmek, medeniyetin, refahın yolunun buradan geçtiğini, denizden geçtiğini aktarabilmektir” diye konuştu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır da fotoğraf ve resim yarışmasına ilgi gösterip katılanlara teşekkür, derece alanları tebrik etti. Çakır, Fotoğraf yarışmasının düzenlenmesine önemli katkı sağlayan ve vefat eden merhum Muhsin Divan’a Allah’tan rahmet diledi.

Törende daha sonra derece alanlara ödülleri Tamer Kıran, Salih Zeki Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından verildi.

“Denizcilik” konulu resim yarışmasında; ‘’Denizin Hakimiyeti’’ isimli eseriyle Bakırköy Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Filiz Özbey birinci, ‘’Anılarımın Dalgası’’ isimli eseriyle Başakşehir Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu Lisesi öğrencisi Irmak Aytaş ikinci, ‘’Deniz ve Gemi’’ isimli eseriyle Şişli Mecidiyeköy Anadolu Lisesi öğrencisi Nuriye Akdeniz üçüncü oldu.

“Deniz ve Çevre” konulu fotoğraf yarışmasında; ‘’Deniz Salyası’’ adlı eseriyle Kadir Tezel birincilik, “Balıkçı” adlı eseriyle Veysel Akcan ikincilik, “Çakıl Taşları” adlı eseriyle Mehmet Özdemir üçüncülük ödülü almaya hak kazandı.

dto-8-008.jpgdto-7-010.jpgdto-9-006.jpgdto-6-015.jpgdto-5-023.jpgdto-4-034.jpgdto-3-046.jpgdto-2-049.jpgdto-1-049.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim