• BIST 9457.24
  • Altın 2496.514
  • Dolar 32.5944
  • Euro 34.7827
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 17 °C

Hepimizin Odası Hareketi, Ereğli'de denizcilerle buluştu

Hepimizin Odası Hareketi, Ereğli'de denizcilerle buluştu
Tamer Kıran ve ekibi Karadeniz Ereğli ziyaretleri kapsamında Ahos Otel'de denizcilerle bir araya geldi. Rıfat Taneri'nin Şube Başkanlığı adaylığını açıkladığı toplantıya 50'ye yakın denizci katıldı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası seçimleri için bölge ziyaretleri devam ediyor. Hepimizin Odası Hareketi temsilcileri, Başkan adayı Tamer Kıran liderliğinde Karadeniz Ereğlili denizcilerle bir araya geldi.

1 Nisan 2018'de gerçekleştirilecek şube seçimleri için adaylığını açıklayan İ. Rıfat Taneri'nin konuşmasıyla başlayan toplantıya, Karadeniz Ereğli'nin önde gelen denizcilerinin yanı sıra Hepimizin Odası Hareketi temsilcileri de katılım gösterdi.  

"Denizcilerle işbirliğine açık olmak gerekir"

Taneri'nin konuşmasının ardından kürsüye davet edilen Tamer Kıran, "Başlattığımız bu hareket, mevcut oda yönetimine muhalefet amacıyla başlatılmış bir hareket değil, bir birlik hareketidir. Hepimizin Odası Hareketi Türk denizciliğinde yeni bir bakış açısı inşa etmek için yola çıkmıştır. DTO artık elini taşın altına koymalı, ülke sorunlarında çözüm noktasında yerini almalı, hiç değilse kendi iş kollarında yaşanan sorunların çözümü için yasaların kendine yüklediği görevleri ifa etmelidir. Dünyayla rekabet edebilmek için önce kendi içimizde daha sonra bölgemizdeki denizcilerle işbirliğine açık olmak gerekir. Artık devletten sadece isteyen değil, devletin ilgili kurumlarına rehberlik yapan bir Oda kimliğine bürünmek zorundayız. Deniz Ticaret Odası ulaşabilen ve ulaşılabilir bir kurum olacaktır. Odamız, yeni dönemde çalışmalarını tabana yayarak yürütmek zorundadır. Önümüzdeki dönemde DTO, faaliyetlerini; yasaların kendine çizdiği sınırlar içinde üyelerin sorunlarını çözmek, üyelerinin ticaret hacmini geliştirmek üzere ve üyeleriyle birlikte belirleyecektir." dedi.

Konuşmasını, "Ulaşılabilen ve ulaşılabilir olan, hesap verebilen ve hesap sorabilen, bütçesini stratejilerini gerçekleştirecek faaliyetleri için harcayan, küresel oyuncu ve bölgesel bir güç olan, iş birliğini destekleyen, üyelerinin hukukunu koruyan ve 'Hepimizin Odası' olan bir Deniz Ticaret Odası için Vira Bismillah dedik." diyerek sonlandıran Tamer Kıran, İ. Rıfat Taneri'ye vermiş oldukları desteği dile getirdi.

Programdan sonra Bülent Ecevit Üniversitesi Karadeniz Ereğli Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya gelen Hepimizin Odası Hareketi temsilcileri, Tamer Kıran'ın öğrencilere hitaben yaptığı konuşmanın ardından bölgeden ayrıldı.

galeri_g.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim