• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 19 °C
  • Çanakkale 15 °C

Hasan Mengi: Denizciliğimizin hakettiği yere gelmesi için çalışıyoruz

Hasan Mengi: Denizciliğimizin hakettiği yere gelmesi için çalışıyoruz
İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi, 22 Yıldır kurucu başkanlık yaptığı Marmaris Şubesi'nin Nisan'da yapılacak seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi, yeniden aday olduğunu açıkladı.

Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi, 1996 yılında kurulan odanın 22 yıldır başkanlığını yaptığını belirterek; "Tek ortak paydamız, denizcilerimiz ve onların menfaatlerini korumak. Denizciliğimizin hakettiği yere gelmesi için çalışıyoruz. Yaptıklarımızı ifade etmekte zaman zaman yetersiz kalmış olsakta bugun Marmaris Şubesi; eğitim, çevre ve mevzuatlar konusunda oldukça önemli projelere imza atmış, her hedefini gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmeye devam edecektir." şeklinde konuştu.

Yaptıkları ve yapılacak olan projelerin ilerki günlerde paylaşılacağını söyleyen Mengi, "Bugun burada seçim çalışmalarımızın startını veriyoruz. Ben değil biz diye bir ekip çalışmasıyla çıktığımız bu yolda bugune kadar birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla, zaman zaman fikir ayrılıklarımız olmasına rağmen 23 yıldır tam bir ekip ruhuyla çalışmalarımıza katkı veren herkese teşekkür ederim. Bundan sonra da fikirlerinden ve projelerinden yararlanacağımız ekibimiz sizlerle birlikte olacak." dedi.

'Şeffaf yönetim tarzımızı ilke olarak benimseyeceğiz'

Birlikte çalışacağımız bu ekipin tek  amacı denizcilik sektörümüzün sorunlarını çözmek olacak' diyen Mengi sözlerine şöyle devam etti; "Denizcilerimizin yanında olmak, eğitimli genç denizciler yetiştirmek  her gün değişikliğe uğrayan mevzuatımız ile ilgili konularda denizcilerimizin çıkarlarını korumak ve çevre konusunda denizcilerimizi bilinçlendirmek ve sektörün bulunduğu konumdan çok daha iyi yerlere gelmesini sağlamak olacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada şeffaf yönetim tarzımızı ilke olarak benimseyeceğiz."

Seçimlerde ahlaki kurallar çerçevesinde çalışmaların yapılması gerektiğine vurgu yapan Mengi, "Bizim politikamız azınlıkta olanların şahsi çıkarlarını değil, çoğunluğun toplumsal menfaatlerini korumaktır. Seçimler gelıp geçer ama yarın yüzyüze bakamayacak duruma gelmemeliyiz." diye konuştu.

denizciligimizin-hakettigi-yere-gelmesi-icin-calisiyoruz_1.jpgdenizciligimizin-hakettigi-yere-gelmesi-icin-calisiyoruz_2.jpgdenizciligimizin-hakettigi-yere-gelmesi-icin-calisiyoruz_3.jpgdenizciligimizin-hakettigi-yere-gelmesi-icin-calisiyoruz_4.jpg

Büşra IŞIK / DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim