• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 27 °C
  • Muğla 24 °C
  • Çanakkale 20 °C

DEÜ'de Bahar Kariyer Günleri başlıyor

DEÜ'de Bahar Kariyer Günleri başlıyor
DEÜ Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kulübü 1 - 10 Nisan 2013 tarihleri arasında Bahar Kariyer Günleri 2013 kapsamında sektörün önemli işletmeleri ile Denizcilik Fakültesi öğrencilerini biraraya getirecek.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kulübü 1 Nisan 2013 ile 10 Nisan 2013 tarihleri arasında Bahar Kariyer Günleri 2013 kapsamında Çakabey Deniz Feneri Konferans Salonu’nda 6 panel oturumu halinde sektörün önemli işletmeleri ile Denizcilik Fakültesi öğrencilerini biraraya getirecek.

Bahar Kariyer Günlerinin ilk oturumu 1 Nisan 2013 Pazartesi günü saat 12:15’de Denizcilik Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Didem Özer Çaylan’ın oturum başkanlığında Arkas Holding A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Verda AkpınarlıI ve YANG MING Anadolu Acenteliği A.Ş. İzmir Pazarlama Müdürü Didem Boran’ın katılımları ile gerçekleşecek.

Kariyer Günleri’nin ikinci oturumu 2 Nisan 2013 Salı günü saat 12:15 de Denizcilik Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Nurser Gökdemir Işık’ın oturum başkanlığında İDÇ Denizcilik San. Tic. A.Ş. Operasyon Müdür Yardımcısı Ersan Erdoğan, İDÇ Denizcilik San. Tic. A.Ş. Acente Müdürü Vedat ÖZTÜRK, İzmir Demir Çelik San. A.Ş. Chartering Müdürü A.Selam Çamur ve İDÇ Liman İşletmeleri A.Ş. İskele Operasyon Memuru Aydın Şahankaya’nın katılımları ile gerçekleşecek.

3 Nisan 2013 Çarşamba günü saat 12:15 de başlayacak olan Bahar Kariyer günleri üçüncü oturumu Denizcilik Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Gül Denktaş Şakar’ın oturum başkanlığında AYGAZ (Anadolu Hisarı Tankercilik A.Ş.) Müdürü Kenan Sumra, aynı şirketten Güverte Enspektörü (Kalite ve Güvenlik) Kaptan Uğur Hasırcı ve Beşiktaş Denizcilik Operasyon Müdürü Kaptan Evren Gürel’in katılımları ile gerçekleşecek.

Kariyer günlerinin ilk üç oturumu tamamlandıktan sonra diğer üç oturum bir sonraki hafta gerçekleştirilecek.

Denizcilik Fakültesi, Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. D. Ali Deveci’nin başkanlığında 8 Nisan 2013 Pazartesi saat 12:15’de Bahar Kariyer Günleri dördüncü oturumu başlayacak ve Türkiye Gemi Brokerleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Kalkavan, Angora Denizcilik Gemi Brokeri Ömer Örtel ve Grena Denizcilik ve Lojistik Chartering Müdürü Serhan POLAT’ın katılımları ile gerçekleşecek.

Çeşme Marina Genel Müdürü M. Kemal Saatçioğlu, Palmarina Bodrum Genel Direktörü Levent Baktır, Palmarina Ön Büro Şefi Efe Karakaplan ve Setur Kuşadası Marina Genel Müdürü Çağlar Altuntaş’ın katılımlarıyla gerçekleşecek Bahar Kariyer Günleri beşinci oturumu 9 Nisan 2013 Salı günü saat 12:15’de Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Çimen Karataş Çetin’in oturum başkanlığında yapılacak.

Kariyer Günleri’nin altıncı ve son oturumu 10 Nisan 2013 Çarşamba günü saat 12:15’de Denizcilik Fakültesi Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Soner Esmer’in oturum başkanlığında Bolte Lojistik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Serkan Alabaş ve DHL Global Forwarding İspanya, Madrid Kuzey Amerika-Iberya Ticari Hat Geliştirme Müdürü Ahmet Bodur’un katılımları ile gerçekleşecek.

program_deu.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim