Denizciler Gülşah'a sahip çıktı...

DenizHaber'i arayan denizciliğin çeşitli kademelerinden pek çok kişi; Gülşah Şengün'ü desteklediklerini ve destek kampanyası başlatmak istediklerini söylüyorlar.
DENİZCİLERDEN GÜLŞAH ŞENGÜN'E DESTEK YAĞIYOREstonya’nın Tallin Muuga Limanı’na yanaşan DENAK Denizciliğe ait Türk Bayraklı M/V Feride isimli yük gemisinin Türk vatandaşı 25 personelini karaya çıkartmayan ve onur kırıcı muameleye tabi tutan Estonya makamlarına karşı 25 Türk vatandaşının hakkını savunan ve karaya çıkarılmasını sağlayan ve bunun sonrasında da anlaşılmaz bir şekilde görevden alınarak merkeze çağrılan Tallin Büyükelçiliği 3. katibi Gülşah Şengün'e denizcilerden destek yağıyor. DenizHaber'i arayan denizciliğin çeşitli kademelerinden pek çok kişi; Gülşah Şengün'ü desteklediklerini ve destek kampanyası başlatmak istediklerini söylüyorlar.Konuyla ilgili DenizHaber'e açıklama yapan İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Erol Yücel; Gülşah Şengün'ün denizcilere yaptığı destekten dolayı müteşekkir olduklarını belirterek; şöyle dedi:"Konuyu Dışişleri Bakanı Sayın Abdullah Gül ile görüşmemizde de dile getirdik. Sayın Abdullah Gül son derece olumlu yaklaştı. Konuyla ilgili kendi kişisel web sitesinde denizcilerden çok sayıda mesaj aldığını söyleyerek konuyu inceleyeceğini söyledi." DenizHaber olarak bu konuda denizcileri www.abdullahgul.gen.tr adresindeki Dışişleri Bakanımız Sayın Abdullah Gül'ün web sitesinde ziyaretçi defterine mesaj bırakmaya ve Gülşah Şengün'e destek olmaya davet ediyoruz.(DenizHaber.Com Özel)
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
ABD’den yeni yaptırım kararı: İran’ın Çin hattına kilitABD Hazine Bakanlığı, OFAC İran petrolünün Çin'e satışına ve sevkiyatına aracılık ederek DMO’ya finansman sağladıkları gerekçesiyle 12 kişi ve kuruluşa yaptırım uygulama kararı alındığını açıkladı. .
DEHUKAM’dan Türk deniz yetki alanları için kanun taslağıDEHUKAM Türk deniz yetki alanlarına ilişkin kanun taslağı hazırladı. Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Başkan Vekili Çağrı Erhan, "Ben bu taslağın bir teklife, akabinde de bir kanuna kısa süre içerisinde dönüşeceğine inanıyorum" dedi.
Survivorda yarışmacıya tekne çarptı, bacağı kesildi!Survivor Yunanistan yarışmasında korkutan bir kaza yaşandı. Yarışmacı Stavros Floros, Dominik Cumhuriyeti’nde zıpkınla balık avladığı sırada sürat teknesinin çarpması sonucu bacağının kesildiği ve ağır yaralandığı ifade edildi.
Hantavirüs gemisindeki 3 Türk İstanbul’da: Karantinaya alındılarHantavirüs vakalarının tespit edildiği Hollanda bandralı gemideki 3 Türk yolcu, İstanbul'a geldi. Şahıslar tedbiren evlerinde karantinaya girdi.ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
























