• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 9 °C
  • Çanakkale 9 °C

D-Marin Göcek yaz dönemine girdi

D-Marin Göcek yaz dönemine girdi
Doğuş Grubu bünyesinde 2010 yılından beri faaliyetlerini sürdüren, D-Marin Marinalar Grubu marinalarından D-Marin Göcek, yaz dönemine keyifli bir giriş yapıyor.

Doğuş Grubu bünyesinde 2010 yılından beri faaliyetlerini sürdüren, D-Marin Marinalar Grubu marinalarından D-Marin Göcek, yaz dönemine keyifli bir giriş yapıyor.

Doğuş Grubu bünyesindeki D-Marin Marinalar Grubu zincirinin bir parçası olarak 2010 yılından beri, Türkiye'nin en önemli yatçılık rotalarının merkezi Göcek’te hizmet veren D-Marin Göcek, renkli bir organizasyonla yaza merhaba demeye hazırlanıyor. D-Marin Göcek gerçekleştireceği Yaza Merhaba etkinliğine, Göcek’in eşsiz güzelliği içinde, yenilenen yüzüyle konuklarını ağırlamaya başlayan D- Resort Göcek ile birlikte imza atıyor.

Denizcilerin gözbebeği olan ve mavi ile yeşilin buluştuğu çok sayıda koyun hemen yanı başında yer alan D-Marin Göcek, 18 Mayıs Cumartesi günü düzenleyeceği etkinlik kapsamında, 2000 yılında kurulan ve canlı trompet, gitar ve ses üçlüsü olarak uluslararası alanda kabul gören İtalyan caz grubu Smoma’yı ağırlayacak. Dinleyicilere Madonna’dan Bob Marley’e uzanan geniş bir repertuvarın sunulacağı konserin ardından konuklar, DJ performansıyla keyifli dakikalar sunuyor.

Göcek Yat Kulübü tarafından bu yıl 14.’sü, 18-22 Mayıs haftasında gerçekleştirilecek AUDI Göcek Yarış Haftası açılış törenine de ev sahipliği yapacak etkinlik gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek.

Doğuş Grubu kalite anlayışıyla marinacılık ve konaklamada konuklarına bölgedeki en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen D-Marin Göcek ve D- Resort Göcek tarafından düzenlenecek etkinlik, yelkenciler ve yat sahiplerine unutulmaz bir gece sunmaya hazırlanıyor.

D-Marin Göcek

D-Marin Marinalar Grubu, deniz sevdalılarının Ege rotalarında vazgeçemedikleri kalitesini, özel imkânlarını ve 5 çıpalı konforunu Akdeniz rotasında da sunuyor. D-Marin Göcek denizde 380, karada 150 yat konaklama kapasitesiyle 75 m'ye kadar teknelere hizmet vermektedir. 75 Tonluk travel lifti ile karaya çekilen ve 40 tonluk tekne taşıyıcısı ile yerleştirilen teknelere çekek yerindeki deneyimli uzman ustalar hizmet vermektedir. Ayrıca Mavi Bayrak sahibi de olan D-Marin Göcek Marina, The Blue Point Plajı ile tüm denizcileri bu eşsiz güzellikleri yaşamaya davet ediyor.

Sırtını Göcek'in yemyeşil ormanlarına dayayan ve iklimin karakteristik bitkilerini barındıran D-Marin Göcek, misafirlerine doğayla uyumlu, sakin bir yaşam sunuyor. Yüzer dalgakıranı sayesinde kesintiye uğramayan akıntılar, marina içindeki suyun temiz kalmasını sağlıyor. Dolayısıyla Akdeniz kıyılarının en önemli su altı bitki örtüsü olan ve sadece oksijen oranı yüksek alanlarda yetişen "Posidonia Çayırları" ve çok sayıda deniz canlısı marinanın deniz zemininde yaşamlarını sürdürebiliyor.

Denizcilerin gözbebeği olan ve mavi ile yeşilin buluştuğu çok sayıda koyun hemen yanı başında yer alan D-Marin Göcek'in en büyük avantajlarından biri de Dalaman Havaalanı'na yalnızca 22 km uzaklıkta olması. Sadece 4000 nüfuslu küçük bir kasaba olan Göcek, 6 marinası, eşsiz doğal güzelliği, deniz suyu temizliği ve önemli tarihi alanlara da yakınlığıyla, Kekova'dan Gökova'ya uzanan Türkiye'nin en önemli yatçılık rotalarının merkezindedir.

gocek_jpg.jpg

www.Denizhaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim