• BIST 9575.35
  • Altın 2487.933
  • Dolar 32.508
  • Euro 34.8335
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 22 °C
  • Muğla 19 °C
  • Çanakkale 20 °C

Borusan BMW Bosphorus'a sponsor

Borusan BMW Bosphorus'a sponsor
Avrupa’nın tüm önemli yat festivallerini dolaşan Borusan Marine’in Rhea Trawler 36'sı, önce BMW Bosphorus Sailing Fest, sonra Horn Boat Fest'te sergilenecek.

Avrupa’nın tüm önemli yat festivallerini dolaşan Borusan Marine’in Rhea Trawler 36'sı, önce BMW Bosphorus Sailing Fest, sonra Horn Boat Fest'te sergilenecek.

Avrupa’nın tüm önemli yat festivallerini dolaşan Borusan Marine’in Rhea Trawler 36'sı, önce 5 Mayıs’ta BMW Bosphorus Sailing Fest 2013'te, sonra da 9-12 Mayıs tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’ndeki Golden Horn Boat Fest'te sergilenecek.

Borusan Mühendislik bünyesinde 2012 Haziran’dan beri faaliyet gösteren ve ünlü Fransız yat şirketi Rhea’nın Trawler serisi ile üretime başlayan Borusan Marine’in ilk etapta görücüye çıkardığı Rhea Trawler 36 (TR36), BMW’nin uluslararası kupası Sailing Cup’ın Türkiye ayağı olan BMW Bosphorus Sailing Fest 2013’ün sponsoru oluyor. 5 Mayıs 2013 Pazar günü düzenlenecek olan yarış Bebek Parkı’ndakurulacak festival alanından takip edilecek.

Son aylarda Avrupa’daki önemli yat fuar ve festivallerini dolaşan Rhea Trawler 36, önce BMW Bosphorus Sailing Fest 2013’te, ardından da 9-12 Mayıs tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Golden Horn Boat Fest’te sergilenecek. İlgilenenler Haliç’te test sürüşü de yapabilecek. Dört gün boyunca yat tutkunları ile buluşması planlanan Rhea Trawler 36’nın 20 tanesinin 2013 yılı içinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Rhea Trawler 36 il güvenli ve konforlu yolculuk
Çift motorlu olarak yapılandırılmış güvenli ve konforlu deniz seyirleri için itina ile detaylandırılmış TR36’da, gövde altı,koruyucu ve stabil bir seyir için yapılandırılan monolitik çift salma,paslanmaz gövde altı koruyucu detaylar bulunuyor. İçeride ise ön tarafta yeralan ana kabin, sancak tarafta çift yataklı misafir kabini ve iskelede genişbir banyo yer alıyor.

TR 36 projesi, Trawler modellerinin en ufağı olsabile, neredeyse diğer Trawlerlar kadar büyük yaşam alanları sunuyor. Geniş vekonforlu Flybridge, tamamen açılabilen arka ayna ve genişleyebilen havuzluk,klasik ve konforlu güverte donanımı, iç kısımda, lüks bir salon ve kaptan köşküile buluşuyor.
Mutfak arka havuzluğa, tavana katlanabilir bir panel sistemi ile açılırken, aynı zamanda iç oturma grubu için ergonomik birkullanım sunuyor. Geniş yan yollar, yan kapılar ve yan yollara açılabilensürgülü kapılar gibi Rhea Trawler detaylarını bu teknede de bulmak mümkün.

tr36_.jpg

tr36__.jpg

tr36_1.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim