• BIST 9079.97
  • Altın 2308.924
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.0934
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 17 °C
  • Çanakkale 19 °C

Yavuz Ulugün, DTO Kocaeli Şubesi'ne adaylığını açıkladı

Yavuz Ulugün, DTO Kocaeli Şubesi'ne adaylığını açıkladı
Nisan ayında yapılacak olan Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi seçimleri öncesi Yavuz Ulugün adaylığını açıkladı. Ulugün, Deniz Ticaret Odası’nda denizci bir başkanın görev yapması gerektiğini vurguladı.

Kocaeli'de 6 yıldır temsilciliği bulunan Deniz Ticaret Odası’nın Kocaeli şubesi geçtiğimiz ay açıldı. Bunun üzerine ilk kongresi Nisan ayında yapılacak olan Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi başkanlık görevi için Yavuz Ulugün adaylığını açıkladı. 

KYÖD Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda Melodi Gemi Acenteliği firması ortağı ve Genel Müdürü Ulugün, Kocaelilik ruhu ve denizci olmanın onuru içinde “Kocaeli-Yalova Denizciler Grubu” adı altında bir araya gelerek seçimlere aday olduğunu ifade etti.

Aday tanıtım toplantısında konuşan Yavuz Ulugün, “Şubenin kurulmasının ardından aday olmaya karar verdik. Bu bir gün de verilmiş bir karar değil. Kocaeli olarak varlığımızı gösterelim noktasında çalışmalar gerçekleştirdik. İstanbul merkezli odamızın Kocaeli şubesi kuruldu. Denizci firmalarımızın derdini anlatabileceği bir odası olsun düşüncesiyle çıktığımız bu yolda emin adımlarla yürüyoruz” şeklinde konuştu.

Deniz Ticaret Odası Kocaeli temsilciliği görevini yürüten ve seçimlere aday olan Avukat Vedat Doğusel ile ilgili konuşan Ulugün, “Eski temsilci arkadaşımız Kasım ayında yapılması planlanan seçimlerde bizlere “bu işin ehli sizlersiniz ben size yardımcı olurum” demişti. Sonra seçimlerde ertelendi. Bugün geldi. Bize bunu diyen arkadaş tekrar aday oldu. Kendisi avukat bize denizci başkan lazım. Eğer bir yere çok başkan olmak istiyorsa gitsin baroya aday olsun. Deniz Ticaret Odası’nda denizci bir başkan olması gerekmektedir. Benim adaylık sürecimde belirttiğim gibi ben 1 dönem için adayım. Çünkü genç arkadaşlara bırakacağız” ifadelerinde bulundu.

'20 kişilik bir meclis seçilecek'

Ulugün, “Mecliste kimler olacka diye sorular geliyor. Bizler mecliste eşit dağılım olsun istiyoruz. Kim olursa olsun denizle ilgili olacak. Denizle ilgili bir derdi olsun. Böyle bir yapı düşünüyoruz. 20 kişilik bir meclis seçilecek. Bu 20 kişilik meclisten de 5 kişilik yönetim kurulu üyesi seçilecek” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

yavuz-ulugun,-dto-kocaeli-subesine-adayligini-acikladi_1.jpgyavuz-ulugun,-dto-kocaeli-subesine-adayligini-acikladi_2.jpgyavuz-ulugun,-dto-kocaeli-subesine-adayligini-acikladi_3.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim