• BIST 11189.5
  • Altın 5733.648
  • Dolar 42.5627
  • Euro 49.485
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 11 °C
  • Antalya 13 °C
  • Muğla 8 °C
  • Çanakkale 10 °C

Vedat Doğusel, DTO Kocaeli Şubesi'ne yeniden aday oldu

Vedat Doğusel, DTO Kocaeli Şubesi'ne yeniden aday oldu
Vedat Doğusel, 2 Nisan'da yapılacak olan Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi seçimlerine yeniden aday oldu.

Deniz Ticaret Odası’nın 1’nci Olağan Kongresi 2 Nisan Pazartesi Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde saat 09.00-17.00 arasında yapılacak. Kongrede mevcut kurucu başkan Vedat Doğusel'in yeniden aday olacağı öğrenildi.

Kongrede Doğusel’in karşısına ise Kaptan Yavuz Ulugün çıkacak. Kongre hakkında konuşan Doğusel, “Hayatın ve doğanın gereği de bir yarıştır. Bizim de yolumuz ve çizgimiz çok net diğer aday arkadaşımıza da başarılar diliyorum. Yarış güzel bir şekilde olduğu zaman zevk verir” dedi.

Vedat Doğusel, “Kocaeli denizci bir kent, bir liman kenti. Kocaeli, Türkiye’nin 4’te 1’idir. Ticaretin geliştiği yerde denizcilik olur. Denizcilik bir kültürdür. Kocaeli’deki uygulayıcılar kente dışarıdan adapte olmuş. Kocaeli’de yaklaşık 210 tane aktif başkanlık dönemimde toplam 550 üyeye ulaştık.

'Gemi sicilini bu kente getirmek istiyoruz'

'Deniz dış ekonomi demek' diyen Doğusel sözlerine sözlerine şöyle devam etti; "Ülkeye kazanç getirici işler yapıyoruz. 2023 hedefini tutturmak istiyorsak denizi kullanmalıyız. Deniz ticaretini maksimum düzeyde kendimize döndürmeliyiz. Çocuklarımız yüzme öğrenmek zorunda. İnsanın sahip çıkmadığı hiçbir şey gelişmez. Bu yüzden herkes denize sahip çıkacak. 12 ilçede temsilcimiz olacak ve bir sıkıntı olduğunda anında müdahale edilecek. Denizcilik konseyine gidebilecek, gerektiğinde soru önergesi verebileceğimiz ortam yaratmamız gerekiyor. Üye sayımızı artırmak zorundayız. Denizcilik müzesi kurulacak. İnternet alt yapısı sistemiyle arz ve talep dengesini tüm piyasa görecek. Arz talep dengesini ortaya koyacak bir alt yapı yapacağız. Gemi sicilini bu kente getirmek istiyoruz. Sosyal eşitlik ve adalet sağlandığında hayaller gelişir. Her üyemiz çalışacak çünkü çözüm kaynağı bizleriz. Uluslararası kongre ve konferansları burada yapmaya başlayacağız."

Doğusel ayrıca Körfez'den Tüpraş açıklarına kadar sürüklenen ve büyük tehlike oluşturan geminin, 30 gün içinde kaldırılacağını ve icra yoluyla satılacağını aktardı.

vedat-dogusel,-dto-kocaeli-subesine-yeniden-aday-oldu.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim