• BIST 9767.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 25 °C
  • Muğla 20 °C
  • Çanakkale 19 °C

Ürkmez: Bilabedel hizmet bu kadar olur

Ürkmez: Bilabedel hizmet bu kadar olur
DTO Meclis Başkanvekili Faruk Ürkmez, DTO’da görev yapan başta meclis üyeleri olmak üzere yönetim kurulu üyeleri, meclis başkanı ve yönetim kurulu başkanına tüm hizmetler için teşekkür etti.

DTO Meclis Başkanvekili Faruk Ürkmez, DTO’da iki dönemdir görev yapan başta meclis üyeleri olmak üzere yönetim kurulu üyeleri, meclis başkanı ve yönetim kurulu başkanına anlatılmış veya anlatılmamış tüm hizmetler için teşekkür etti.

DTO Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Faruk Ürkmez,konuşmasına yönetim kurulu ve meclis üyelerine teşekkür etme nezaketi gösterdiği için Meclis Üyesi Hüseyin Yangın’ateşekkür ederek başladı. İki meclis önce bir konuşmasında yönetim kurulunu ve yönetim kurulu başkanını yaptıklarını sektöre, meclise ve sektör üyelerine anlatmadığı için tenkit ettiğini hatırlatan Faruk Ürkmez, “O zaman yönetim kurulu başkanımız nezaket göstermişti. Ancak şimdi 8 Mayıs’ta davetlerivar, toplantıya mutlaka bekliyoruz diyorlar. Gönlümisterdi ki 8 Mayıs’tan önce bu ifadeyi söylesinler. Ancak 8 Mayıs’ı hazırladıkları için tebrik ediyorum. Yine 8 Mayıs’ı hazırlama gereği duydukları için tebrik ediyorum. Yine 8 Mayıs’ta düşüncelerini, yaptıklarını anlatmak istedikleri için tebrik ediyorum. Bugüne kadar anlatamadıkları için kınamıştım zaten. Nezaket göstermenin gereği yok. Çalışanlara, çalışmak isteyenlere ödül yaptıklarını anlatıp teşekkür almaktır. Yoksa Piri Reis Üniversitesi’ni yaparken evini yaptırmak gibi bir düşüncesi olan arkadaşların bu çatı altında olduğunu ben düşünmüyorum ama varmış. Bunu nasıl söyleyebiliyorlar, hayretler içinde kalıyorum ve üzülüyorum” dedi.

PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİ YAPILIRKEN EV YAPILDIĞINI DA YENİ DUYDUM

Piri Reis Üniversitesi’ni yaparken ev yapıldığını da yeni duyduğunu ifade eden Ürkmez, “Vah vah vah, yazıklar olsun. Bu kadar belden aşağı vurmanın anlamsızlığını hayretle müşahede ediyorum. Bunu nasıl söylüyorlar, çok ayıp ediyorlar” yorumunu yaptı. Hepimizin bu sektörün içinde olduğunu hatırlatan Faruk Ürkmez, bunu söyleyip, yarın birgün bu mecliste oturup, birbirinin yüzüne bakmanın ne dereceye kadar doğru olacağı sorusunu yöneltti. Hayretle, üzüntüyle o günün geleceğini gördüğünü dile getiren Faruk Ürkmez, “Bunu söyleyen arkadaşlarımız, eğer siz eskaza bir komiteden veya iki komiteden, hiç tahmin etmiyorum ama meclise gelirseniz, nasıl bakacaksınız ithamda bulunduğunuz bu milletin, bu yönetimin veya eksilmiş meclis üyelerinin yüzüne? Yüzlerine karşı bunu nasıl söyleyeceksiniz? Çünkü harcamalarda meclis yetki veriyor. Bunu nasıl yapacaksınız?Üüzüntüyle, eshefle doğru olmayan ifadeleri kınıyorum” diyerek tepki gösterdi.

8 MAYIS’I, BELDEN AŞAĞI VURMANIN EN İYİ CEVABI OLARAK DÜŞÜNÜYORUM

8 Mayıs’ı hazırladıkları için tenkit ettiği yönetim kurulunu tebrik eden Faruk Ürkmez, toplantıda anlatılacakları merak ettiğini ve görmek için gidip dinleyeceğini ifade etti. Meclis üyelerine, “Davet ediyorum hepinizi, gelin lütfen. Görelim bakalım ne anlatacaklar?” diyen Ürkmez, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Hikaye mi anlatacaklar yoksa gerçekleri mi dile getirecekler? Bugüne kadar yaptıklarını dile getirecekler herhalde. Ben onu bekliyorum. Ne yaptıklarını anlatacaklar. Göreceğiz ve dinleyeceğiz. Bu toplantının bugüne kadar yapılan hizmetlerin sektöre anlatıldığı bir toplantı olacağını düşünüyorum. Ve belden aşağı vurmanın en iyi cevabı olarak düşünüyorum. Orada her şey anlatılacak. Buyurun, hep beraber gidelim ve görelim. Ben bu dönem sonunda, bu dönem içinde yapılmış tüm hizmetler için, anlatılmış tüm hizmetler için, anlatılmamış tüm hizmetler için başta bu dönemin meclis üyeleri olmak üzere yönetim kurulu üyelerine, meclis başkanına ve yönetim kurulu başkanına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bilabedelhizmet bu kadar olur. Sağ olsunlar, var olsunlar. Herkese teşekkür ediyorum.”

faruk_urkmez.20130503104813.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim