• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 13 °C
  • Çanakkale 13 °C

Türk firmaları Boot Düsseldorf-2016 Fuarı'na çıkarma yapacak

Türk firmaları Boot Düsseldorf-2016 Fuarı'na çıkarma yapacak
İMEAK Deniz Ticaret Odası öncülüğündeki turizm firmaları 23-31 Ocak 2016 tarihleri arasında 47. kez düzenlenecek Boot Düsseldorf 2016 Fuarı’na katılıyor.

Ege’nin turizm cennetleri, İMEAK Deniz Ticaret Odası öncülüğünde, Avrupa’nın en önemli denizcilik fuarı olarak kabul edilen Boot Düsseldorf 2016 Fuarı’na çıkarma yapacak. 23-31 Ocak 2016 tarihleri arasında 47. kez düzenlenecek Fuar’da, Ayvalık, Dikili, Çeşme ve Kuşadası’nın deniz turizmi potansiyeli, dünyaya tanıtılacak. 

Su sporları, yatçılık ve tekne alanlarında dünyanın en prestijli fuarı olarak kabul edilen Boot Düsseldorf’a, Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mihri Çelik, Meclis Üyesi Argun Gündüç katılacak.

“COME SURF TURKEY”

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Boot Düsseldorf’ta Ayvalık’tan Didim’e kadar olan sorumluluk sahalarındaki bölgenin deniz sporları alanında tanıtımını yapacaklarını söyledi. Öztürk, “Karada yapılan dünyanın en büyük denizcilik fuarı olan Boot Düsseldorf Fuarı’na, Antalya Şube ile beraber geçen sene ilk defa stant açarak katılmıştık. Fuarda Alaçatı standımız büyük ilgi gördü. Bu yıl, bölgemizdeki diğer windsurf-kitesurf imkanlarının da tanıtımını yapmak amacıyla “Come Surf Turkey” ismi ile fuardaki 1. Hol’de yerimizi alacağız. Ayrıca Türkiye dalış turizminin de tanıtımının yapılacağı 3. Hol’de İzmir ve Kuşadası standımız bulunacak. Çeşme Kaymakamlığı, Çeşme Belediyesi, Ayvalık Belediyesi, Dikili Belediyesi ve ilgili üyelerimizin yer alacağı standımızın bölgemiz su sporlarının tanıtımı için faydalı olacağına inanıyoruz. Çeşme’nin sualtı zenginliğini tanıtmak için hazırladığımız ve sanatçımız Tahsin Ceylan’ın fotoğraflarından oluşan ‘İyonya’nın Yıldızı Çeşme’ kitabını da ziyaretçilerimize sunacağız” dedi. 

Küresel ve bölgesel sıkıntılardan dolayı ülke turizmini zor bir sezonun beklediğini ifade eden Öztürk, bütün sorunlara rağmen moralleri yüksek tutmaya, ara vermeden Türkiye’nin ve Ege’nin güzelliklerini tanıtmaya devam edeceklerini söyledi. Ege’nin deniz turizminde ve su sporlarında son yıllarda yakaladığı başarının artarak devam edeceğine inandığını belirten Öztürk, “Boot Düsseldorf 2016’nın Türkiye turizmine, denizcilik ve turizm sektörüne bereket getirmesi diliyorum” diye konuştu.

fuar-002.jpg

fuar1-002.jpg

fuar2-004.jpg

fuar3-004.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim