• BIST 12433.5
  • Altın 7048.65
  • Dolar 43.7366
  • Euro 51.9213
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 12 °C
  • Antalya 10 °C
  • Muğla 10 °C
  • Çanakkale 13 °C

Silifke'de yat turlarına büyük ilgi!

Silifke'de yat turlarına büyük ilgi!
Silifke ilçesinde düzenlenen yat turlarına yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösteriyor.

Silifke ilçesinde düzenlenen yat turlarına yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösteriyor. Bölgede yapılan günübirlik aktivitelerden biri olan yat gezisine, yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor. Hafta içi, hafta sonu ve akşam düzenlenen turlarla Taşucu'nda bulunan yatlar, bölgenin turizmine katkı sağlıyor.

Silifke Turizm Derneği Başkanı ve Yat İşletmecisi Ali Küçük, yerli ve yabancı turistlerin yat turlarına ilgi gösterdiğini, düzenlenen turlarla katılımcıların tarihi ve doğal güzellikleri görme fırsatını yakaladıklarını söyledi.

Tur güzergahında konukların caretta caretta ve yunus gibi değişik türde balıkları, ara sıra da Akdeniz foklarını görme imkanı bulduğunu ifade eden Küçük, tatilcilerin köpük partisinden sonra Akdeniz'in serin sularında yüzerek unutulmaz bir gün geçirdiklerini belirtti.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim