Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, Bodrum'da demirlediği özel teknesinde tatil yaparken kameralara yansıdı.
Habertürk'ün haberine göre, Yalıçiftlik açıklarında demirli teknesine İstanbul'dan helikopter ile gelen Ömer Koç helikopter pistinin çıkışında iki kız arkadaşı ile objektiflere yansıdı.
Bodrum'da demirlediği özel teknesinde tatil yapan ve elindeki köpeği ve spor giyim tarzıyla dikkat çeken Koç, kendisini almaya gelen Zodiak Bot ile teknesine gitti.
Bot ile yata gittiği esnada tekne personeli iş insanının üzerine su gelmemesi için havluyla önlem aldı.
MESERRET III YATI
Yaklaşık 60 milyon dolar değerindeki Meserret III yatı, ilk olarak Sir Timothy Landon tarafından yaptırılan ve daha sonra Sir Donald Gosling tarafından tamamlanmış köklü geçmişe sahip.
Güçlü Deutz motorlarla donatılan yat, 18 knot azami hıza ve 14 knot seyir hızına ulaşabilrken 4 bin deniz milinin üzerinde bir menzile sahip.
DENİZ HABER AJANSI