• BIST 8878.9
  • Altın 2239.55
  • Dolar 32.3367
  • Euro 35.1126
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 21 °C
  • Muğla 14 °C
  • Çanakkale 16 °C

Oğuz Ünlüer, DTO Batı Karadeniz Şube başkanlığına aday oldu

Oğuz Ünlüer, DTO Batı Karadeniz Şube başkanlığına aday oldu
1990 yılından bu yana denizcilik ve lojistik sektöründe yer alan Sude Denizcilik' in sahibi Oğuz Ünlüer, İMEAK DTO Batı Karadeniz Şube seçimlerine ekibi ile aday olduğunu açıkladı.

32 Yıldır denizcilik ve lojistik sektöründe yer alan Sude Denizcilik'in sahibi Oğuz Ünlüer, 9 Ekim tarihinde yapılacak Deniz Ticaret Odası (DTO) Batı Karadeniz Şube seçimlerine ekibi ile aday olduğunu açıkladı. Ünlüer, düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu oda seçimi gerçekleştirileceğini, odanın öneminin kamuoyu tarafından yeterince bilinmediği ve hissettirilemediği görüşünde olduğunu söyledi.

'DİNAMİK VE GÜÇLÜ BİR EKİPLE ADAYLIĞIMI AÇIKLIYORUM' 

Deniz Ticaret Odası'nın bulunduğu kentlerde lojistik, balıkçı, inşaat, hırdavatçı, marketçi, kasap, nakliyeci gibi pek çok sektördeki işveren ve işçi deniz taşımacılığına direk veya dolaylı olarak bağlantılı olduğuna değinen Ünlüer, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Bizler deniz taşımacılığını, denizcilik sektörünü, tersaneciliği ne kadar geliştirebilir ve ne kadar katkı sağlayabilirsek biliyoruz ki diğer tüm sektörler de olumlu yönde etkilenecektir. Bu anlayış ve vizyonla oda yönetimine dinamik ve güçlü bir ekiple adaylığımı açıklıyorum. Bizler genç, dinamik ve işinde tecrübeli bir ekiple odamızı daha iyi yönetebileceğimize inanıyoruz. Mevcut başkan İrfan Erdem daha önceki seçimlere bir daha aday olmayacağını açıklamıştı. Haklıydı, çünkü İrfan Erdem ağabeyimiz yorulmuş ve odamıza, sektörümüze, ilçemize yeni bir değer katamaz hale gelmişti. Onu hak ettiği onursal başkanlıkla bir ağabey olarak artık dinlendirmeyi düşünüyoruz."

'SEKTÖRÜN NEFESİ OLMAYA SÖZ VERİYORUZ'

Ünlüer, şöyle devam etti; "Bizler sahip olduğumuz tecrübelerimizle dinamik ekibimizle ve kağıt üzerinde değil uygulanabilecek projelerimizle odamıza, sektörümüze, ilçemize yeni değerler katmak için heyecan duyuyor ve varız diyoruz. Söz veriyoruz, herkesi kucaklayıcı, çözüm odaklı, şeffaf ve ilerlemeci bir yol izleyeceğiz. Söz veriyoruz biz oda olarak bu yoldaki taşları engelleri sıkıntıları çözmek için zaman mekan kavramını tanımadan çalışacağız. Söz veriyoruz dünyada ülkemizde ve bölgemizde yaşanan pandemi sonrası ve savaş nedeniyle ekonomik olarak yaşanan bazı sıkıntıları inşallah yapacağımız girişimler atılımlar sayesinde bölgemiz ticaret hacmine katkı sağlayacağız. Söz veriyoruz, üyelerimizi, tüy paydaşlarımızı ve şehir dinamiklerimizi değişime ortak oldukları için pişman etmeyeceğiz. Üyelerimizin dertlerinin sesi olmaya sektörümüzün nefesi olmaya sorunların çözümüne nefer olmaya söz veriyoruz."

'DEĞİŞİME VE YENİLİĞE ACİLEN İHTİYAÇ VAR' 

Odanın yönetiminin sektörel sorunlara ve şehir gelişimine yeterince ayak uyduramadığını dile getiren Ünlüer, şunları ekledi:  "Bu nedenle odamızda bir yönetim ve anlayış değişikliğine, yeniliğe acilen ihtiyaç var. Önümüzdeki günlerde kamuoyunu ekibimiz ve projelerimizle ilgili bilgilendirmeye devam edeceğiz. Biz denizcilerin yola çıkarken hep duymak istediği bir söz vardır onu kendimize diliyorum. Allah selamet versin, pruvamız neta olsun."

1990 yılından bu yana denizciliğin her alanında faaliyet yürüttüğünü Ünlüer, "Yurt dışında 3, yurt içinde 5 tane şirket sahibiyim. Denizcilik, lojistik ve depolama hizmetlerinde bölgemiz illerinde, Mersin ve İskenderun'da faaliyet gösteriyorum" dedi. 

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim