• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 26 °C
  • Muğla 23 °C
  • Çanakkale 20 °C

Norshipping 2019 Fuarı’na Türkiye damga vurdu

Norshipping 2019 Fuarı’na Türkiye damga vurdu
Geçtiğimiz günlerde Norveç’te gerçekleştirilen Norshipping 2019 Fuarı’na Türkiye, büyük bir katılım gösterdi. Türk gemi ve yat inşa sektörünün önce firmalarının yer aldığı fuara Türkiye damgasını vurdu.

Türk gemi ve yat inşa sektörünün en önemli pazarı olan Norveç’te gerçekleştirilen Norshipping 2019 Fuarı’na Türkiye katılımı ile damgasını vurdu.

13 milli katılım firmasının ve 13 bireysel katılım sağlayan Türk firmasının D holünde yer alarak 4 gün boyunca yer aldıkları Norshipping Fuarı yoğun bir programa konu oldu.

Gemi Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği tarafından Türk firmalarının yer aldığı holün girişinde ve fuar alanının dört bir yanında bulunan dijital ekranlarda tanıtım görsellerine yer verildi. Fuara katılım sağlayan firmaların tanıtımının yapıldığı fuar katalogları, Birlik üye bilgilerinin yer aldığı Birlik katalogları ve Türkiye’den Norveç’e yönelik olarak ihracatı gerçekleştirilen tüm sektörel ürünlerin ve yerel sağlayıcıların tanıtımının yapıldığı almanak tüm fuar standlarına dağıtıldı.

Fuarın ilk günü Norveç Büyükelçisi Fazlı Çorman tüm Türk katılımcıları konutunda gerçekleştirdiği resepsiyonda ağırlayarak sektörün yaşadığı sorunlar ve sektörün güncel durumuna ilişkin bilgiler aldı.

Fuarın ikinci günü Norveç Büyükelçisi Fazlı Çorman ve Gemi Yat ve Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Cem Seven tüm katılımcı firmaları ziyaret ederek katılım sertifikalarını takdim ettiler.

Üçüncü gün ise Gemi Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği tarafından Türkiye Tanıtım Grubu-“Norveç Balıkçı Gemilerinin Türkiye’de Üretilmesi Projesi” kapsamında “A Shipping Event In Turquoise Tones” etkinliği gerçekleştirildi. 100’ün üzerinde yabancının katılım sağladığı bu özel etkinlikte Türkiye gemi ve yat inşa sektörlerine ilişkin geceye özel olarak hazırlanan tanıtım filminin gösterimi gerçekleştirilerek Türkiye imajının Norveç’te daha güçlü vurgulanması sağlandı.

Norshipping 2019 Fuarı’nda Türkiye pavilyonu ilk günden son güne kadar büyük ilgi gördü.

Fuara Türkiye’den Aliş Alüminyum, Artı Mühendislik, Beşiktaş Marine, Boğaziçi Tersanesi, Çita Marin (ACCOMAR), Data Hidrolik, Dentaş Tersanesi, Gürdesan, Loça Mühendislik, Med Marine, Onursan, Sanmar Tersanesi, Sedef Tersanesi, Ada Tersanesi, Çeliktrans Tersanesi, CemreTersanesi, Elkon Elektrik, Gemak, HAT-SAN Tersanesi, Hicri Ercili Tersanesi, Kuzey Star Shipyard, NAVTEK, Özata Tersanesi, Sefine Tersanesi, Tersan Tersanesi, Uzmar gibi firmalar katıldı.

fuar_norvec_2.jpgfuar_norvec_7.jpgfuar_norvec_1.jpgfuar_norvec_3.jpgfuar_norvec_4.jpgfuar_norvec_5.jpgfuar_norvec_6.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim