• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 22 °C
  • Muğla 14 °C
  • Çanakkale 17 °C

NEO-COL Projesi Final Konferansı, Tuzla’da yapıldı

NEO-COL Projesi Final Konferansı, Tuzla’da yapıldı
“Denizde Çatışmayı Önleme Eğitiminde Yeni Yaklaşımlar” konulu NEO-COL Projesi Final Konferansı, Tuzla’da gerçekleşti.

Türkiye Ulusal Ajansı desteği, Avrupa Komisyonu tarafından sağlanan hibe ile Türk Loydu koordinatörlüğünde gerçekleştirilen “Denizde Çatışmayı Önleme Tüzüğüne Yönelik Navigasyon Aracı kısa adıyla NEO-COL” başlıklı Erasmus+ KA2 Mesleki Eğitim Stratejik Ortaklıklar (Yenilik Geliştirme) projesi kapsamında “Denizde Çatışmayı Önleme Eğitiminde Yeni Yaklaşımlar” konulu konferans, denizcilik eğitimi ağırlıklı Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin konferans salonunda yapıldı.

Etkinlikte Türk Loydu, Tuzla Kaymakamlığı, Sea Teach S.L. (İspanya), Constanta Denizcilik Üniversitesi (Romanya),  Danmar Computers (Polonya) ve MSG MarineServe GmbH (Almanya) uzmanları tarafından projenin fikri çıktıları olarak geliştirilen NEO-COL Çevrimiçi Eğitim Kursu ve Değerlendirme Aracının tanıtım ve yaygınlaştırma faaliyeti gerçekleştirildi.

Konferansın sunumunu ve moderatörlüğünü Tuzla Kaymakamlığı’dan Proje Yöneticisi Yalçın Kuzören yaptı.

Konferans, yerli ve yabancı katılımcılardan yoğun bir ilgi gördü. Konferans, Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Türker Poyraz’ın “Hoş geldiniz” konuşması ile başladı.

untitled-42-012.jpg

Ardından Türk Loydu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu, konuşmasında Türk Loydu koordinatörlüğünde gerçekleştirilen NEO-COL projesine katılan tüm ortaklara ve paydaşlara teşekkür etti. Melikoğlu, gelecekteki işbirliğinin sürmesi temennisiyle sözlerine son verdi.

Proje yöneticisi Yalçın Kuzören, NEO-COL projesinin amaçları, fikri çıktıları ve proje süresince yapılan çalışmaları ve faaliyetleri içeren bir sunu gerçekleştirdi. Sonradan sırasıyla Türk Loydu’ndan Doğan Öztekin, İspanya’dan Sea Teach’i temsilen Yusef Chaib Hassan, Almanya’dan MSG MarineServe GmbH’i temsilen Ralph Becker-Heins, Köstence Denizcilik Üniversitesi’nden öğretim görevlisi Alexandru Micu, Polonya’dan Danmar Computers’ı temsilen bilişim uzmanı Krzysztof Tomasik, Tuzla Kaymakamlığı’ndan Yalçın Kuzören hem kendi kurumlarını tanıtıcı hem de projeye ve proje çıktılarına verdikleri katkılardan bahseden sunularını gerçekleştirdi.

untitled-39-011.jpg

NEO-COL Çevrimiçi Eğitim Kursu ve Değerlendirme Aracı"nın geliştirilmesinde kullanılan yöntemler, proje çıktıların içeriği ve uygulamalarını içeren ayrıntılı sunuyu projeye bilişim ortağı olarak katılan Danmar Computers’dan Krzysztof Tomasik yaptı.

Yapılan sunuların ardından Türk Loydu'dan proje yöneticisi Uğurcan Acar ve proje uzmanları soru-cevap bölümünde katılımcılardan gelen soruları cevapladılar.

Fuaye alanında gerçekleştirilen ikram ve değerlendirmeden sonra konferans sona erdi.

untitled-41-015.jpguntitled-40-017.jpguntitled-38-008.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim