• BIST 14132.23
  • Altın 6694.66
  • Dolar 47.8093
  • Euro 55.1207
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 30 °C
  • Muğla 23 °C
  • Çanakkale 22 °C

Negmar'ın gemileri hafriyat kamyonu taşıyor

Negmar'ın gemileri hafriyat kamyonu taşıyor
Eskihisar-Topçular arası sefer yapmak için Yunanistan'dan aldıkları arabalı vapurları, İDO'nun itirazı üzerine sefere koyamayan Negmar Denizcilik, Yenikapı'ya yapılan dolgu alanına hafriyat kamyonu taşımaya başladı.

Negmar'ın gemileri Yenikapı'ya harfiyat kamyonu taşıyor

Eskihisar-Topçular arası sefer yapmak için Yunanistan'dan aldıkları arabalı vapurları, İDO'nun itirazı üzerine sefere koyamayan Negmar Denizcilik, Eskihisar'da yatan gemilerine yeni bir iş alanı açtı. Yenikapı'ya yapılan dolgu alanına hafriyat kamyonları taşımaya başlayan Negmar Denizcilik, Maltepe'den yüklediği hafriyat yüklü kamyonları, Yenikapı'ya indirmeye başladı.

Negmar Denizcilik'e ait Bahariye isimli arabalı vapur, günde 3 sefer yaparak, her seferde 16 hafriyat yüklü kamyonu Yenikapı'ya yanaşarak indiriyor. Arabalı vapurlarının draflarının düşük olması nedeniyle dolgu alanına yanaşma yeri yapılarak indirilen kamyonlar, yüklerini boşalttıktan sonra, boş olarak Negmar'ın gemileri ile Maltepe'ye geri götürülüyor.

denizhaber_negmar_3.jpg

denizhaber_negmar_1.jpg

denizhaber_negmar_2.jpg

Haber ve Fotoğraflar: Deniz Haber Ajansı

www.DenizHaber.Com.tr (ÖZEL HABER)

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Mehmet NARLI
18 Temmuz 2013 Perşembe 13:45
Lütfen Düzeltelim
Gemiler NEGMAR firmasına ait değil NARLI Feribot işletmeleri A.Ş.'e ait ve hattı NEGMAR da açmadı, madem haber yapacaksınız gelin bir röportaj vereyim doğruları yazın.
31.140.42.19
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim