• BIST 9079.97
  • Altın 2323.508
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9461
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 15 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 12 °C

MSC Cruises, 2022 yılında Türkiye’ye dönüyor

MSC Cruises, 2022 yılında Türkiye’ye dönüyor
Türkiye, 2022 yazında MSC Cruises’ın Akdeniz seyahat programına geri dönecek. Kuşadası, deniz tatili yapan misafirlerin ilk kez biniş limanı olacak.

MSC Lirica, Nisan-Ekim 2022 arasında Kuşadası Limanı’ndan yeni planlanmış 7 gecelik güzergahı sunacak. Kuşadası’ndan İsrail’in Haifa kentine; Kuşadası’na geri dönmeden önce Kıbrıs’ta Limasol; Yunanistan’da Rodos ve Santorini adaları ve Atina’da Pire Limanı’na uğrayacak.

MSC Lirica da MSC Cruises’ın diğer tüm gemileri gibi Covid-19’a karşı aşıları tam olan misafirlere açık olacak.  2022 sonbahar itibari ile MSC Fantasia’nın 11 gecelik programında İstanbul’un yer alacak olmasının yanı sıra program İzmir Limanı’nı da kapsıyor.

MSC Cruises Yönetici Direktörü Angelo Capurro, “Türkiye'ye geri döneceğimiz için çok heyecanlıyız. Türkiye, gelecek yılki Doğu Akdeniz programımızda önemli rol oynayacak. Misafirler ilk kez yaz sezonu boyunca Kuşadası’ndan MSC Lirica gemisine binecek ve ayrıca sonbaharda MSC Fantasia gemisi ile İstanbul’da bir gece konaklayıp Avrupa ve Asya’nın kesişim noktasına hayran kalacaklar ve İzmir’i ziyaret edecekler. Konuklar her iki gemide de unutulmaz zamanlar geçirirken en güvenli tatilin de keyfini çıkaracaklar. Misafirlerimiz,  ünlü Avrupalı bir işletmeden doğan, dünyanın dört bir yanından 180 farklı milleti kendine çeken ve ağırlayan ancak yaklaşımımızın yerel olduğu ve her şeyden önce  herkesin kendini evinde gibi rahat ve güvenli hissettiği harika gemi yolculuklarımızı dört gözle bekleyebilir. Ve daha ileriye baktığımızda biz iş olarak büyümeye devam ettikçe ve filomuza daha fazla gemi ekledikçe Türkiye’de daha fazla var olacağımızdan eminim” dedi.

MSC Lirica, 992 misafir kabini ile zarafet, konfor ve misafirperverliği merkeze alan özgün bir seyir deneyimi sunuyor. Fuayeden muhteşem manzaralar ve salonların tabandan tavana resimlerinden, salonların pencerelerinden engelsiz okyanus manzarasıyla yayılan rahat ve ferah bir atmosfer hakim. Gösterişli Beverly Hills Bar ve tiyatro öncesi bir içecek için mükemmel bir mekan olan geleneksel İngiliz tarzı Lord Nelson Pub da dahil olmak üzere çeşitli salonlar ve barlar bulunuyor. Aileler için, LEGO Group ve Chicco ile işbirliği içinde oluşturulmuş bir çocuk oyun alanı, bir sprey parkı ve iki yüzme havuzunun yanı sıra her yaştan çocuklar için eksiksiz  aktivite programı bulunuyor.

MSC Aurea Spa, rahatlamak isteyenler için bir cennet ve Broadway Theatre her gece eğlence sunar. Ayrıca iki ana restoran, bir büfe ve popüler Kaito Sushi Bar ile misafirler resmi veya daha rahat yemek seçenekleri arasından seçim yapabilir.

MSC Cruises misafirleri, pandeminin tüm gelişmeleri boyunca, Ağustos 2020'den bu yana, hem güvenli hem de etkili olduğu kanıtlanmış, hattın endüstri lideri Blue-Ribbon Uzman Paneli'nin girdileriyle geliştirilen, sağlık ve güvenlik protokolünün koruması altında yelken açıyor.

Protokol, karadaki son 16 aydaki duruma göre uyum sağlayacak şekilde tasarlandı. MSC Cruises gemilerinin ziyaret ettiği misafirler, mürettebat ve topluluklar için mümkün olan en yüksek korumayı sağlamaya devam etmek için mevcut önlemleri pandeminin evrimine uyacak şekilde kolaylaştırıldı veya sıkılaştırıldı.

MSC Cruises, misafirlerinin 2022 yaz tatili için güvenle rezervasyon yapmalarına yardımcı olmayı hedefliyor ve 31 Aralık 2021'den önce yapılan tüm yeni rezervasyonlar için esnek bir rezervasyon politikasına tabi olacaklar.

Misafirler,  standart bir depozito ile rezervasyon yapabilir ve gemi yolculuğundan 15 gün öncesine kadar veya Fly & Cruise rezervasyonu için 21 gün öncesine kadar gemi seyahatlerini ücretsiz olarak yeniden planlayabilirler.

Aynı koşullar, mevcut 2021/22 kış sezonu için gemi seyahati rezervasyonu yapan tüm konuklar için de geçerlidir. Daha fazla bilgi için misafirler, yerel MSC Cruises İletişim Merkezi veya seyahat acentesi ile görüşebilirler.

msc-1-006.jpgmsc-2-005.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim