• BIST 9797.08
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 26 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 18 °C

Metin Kalkavan, Ne Demek İstedi?

Metin Kalkavan, Ne Demek İstedi?
İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Toplantısında konuşan Metin Kalkavan, Salih Zeki Çakır'ın kamuoyuna açıkladığı 10 maddelik seçim taahhütlerini çok ağır şekilde eleştirdi.

Metin Kalkavan, Ne Demek İstedi?

İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Toplantısında konuşan Metin Kalkavan, Salih Zeki Çakır'ın kamuoyuna açıkladığı 10 maddelik seçim taahhütlerini çok ağır bir şekilde eleştirdi.

Salih Zeki Çakır'ın 10 Şubat 2012'de kamuoyuna açıkladığı 10 Maddelik Seçim İlkelerini eleştiren İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, 1. Madde de bulunan "Deniz Ticaret Odası merkez, şube ve temsilciliklerine ait hiçbir nakdi, ayni ve insan kaynağı imkânını seçim için kullanmayacağız," taahhütünü ile ilgili olarak "Böyle bir şansın yok zaten. İnsanın zekası ile dalga geçiyorsunuz" dedi.

Salih Zeki Çakır'ın Seçim İlkelerinden olan 2. Maddeye de atıfta bulunan DTO Başkanı Kalkavan; "Doğru olduğundan emin olmadığımız hiçbir bilgiyi kullanmayacağız, gündeme taşımayacağız, diyorsunuz ama gündeme taşıdığınzı her bilgi, gerçekleri yansıtmıyor" diye eleştirdi.

KALKAVAN, 10. MADDE'YE ÇOK ANLAM YÜKLEDİ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Salih Zeki Çakır'ın seçim ilkelerinden olan 10. Maddeyi üstü kapalı olarak eleştirerek "Aldatmayacağız, aldananlardan olmayacağız, kimsenin aldatılmasına rıza göstermeyeceğiz diyorsunuz, ama herkesi aldatıyorsunuz. İnsanların zekası ile dalga geçiyorsunuz. İhaleleri biliyoruz. Bununla ilgili çok şeyler söyleyeceğim. Ama Salih bey, bunu size özel söyleyeceğim" demesi, Deniz Ticaret Odası Meclis Salonu'nda bulunan meclis üyelerinin birbirine bakmasına neden oldu.

KIYI EMNİYETİ İHALELERİNİ, SEFİNE TERSANESİ ALMIŞTI

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan'ın, Salih Zeki Çakır'ın seçim ilkelerinden olan 10. Maddeyi eleştirken "İhaleleri biliyoruz" sözü, Salih Zeki Çakır'ın ortak olduğu Sefine Tersanesi'nin, devletten aldığı ihalelerin akla gelmesine neden oldu.

Bilindiği gibi, Sefine Tersanesi; Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne yapılan 4 adet Acil Müdahale Botu ile 32 Milyon Euro'ya ihale edilen Acil Durum Müdahale Gemisi (ERV) ihalesini almıştı.

Haber: Recep CANPOLAT - Deniz Haber Ajansı

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Kapt.Nuri DURAK
12 Mart 2013 Salı 01:33
Şimdi Anlaşıldı bu makamların önemi
Çıplak hayattan ekmeğini kazananlar için anlamsız gibi görünen DTO başkanlığı, Meclis Başkanlığı vs. gibi makamların ne için yapıldığını bu haberden anladık. Allah rızası ve insanların hayır duası için yapılan hiç bir şey kalmamış. Unuttukları ise ne kazanırlarsa kazansınlar ne kadar çok kazanırlarsa kazansınlar, bir gün bırakıp gidecekler. Tek dünyalı yaşamak bu olsa gerek.
78.178.237.251
Vatandaş Ali
08 Mart 2013 Cuma 12:54
ÇOK ŞEY
Vallahi çok şey demiş. Bir şey demeye gerek kalmamış.
85.96.81.69
FAKI SARIKAYA
08 Mart 2013 Cuma 12:01
SALİH ZEKİ ÇAKIR SÖZ HAKKI VERİLMEMESİ HK
Hayırlı cumalar;
Cengiz Kaptanoğlu’nun bu tutumunu adaletli ve demokratik bulmuyorum.
Bu yaklaşımınız Salih Kaptanın sektörün kendisine olan sempatisinin artmasına vesile olacağına inanıyorum…

Seçim sürecinde herkese başarılar dilerim.
95.6.94.148
Erkam Büyükoğlu
07 Mart 2013 Perşembe 20:51
Zealand Serisi
Sefine Tersanesi, en son Zealand Shipping'e yaptığı gemiler ile gündeme oturmuştu. Zealand Serisi Hollanda Kraliyet Ailesinin isimleri ile dünya denizlerinde dolaşıyor. BEATRIX-DELILAH-MAXIMA-AMALIA ve diğerleri
85.96.81.69
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim